Yandex Metrica

Sitede Ara

1 Mayıs (bugün) Bursa'da otobüsler bedava mı? İşçi Bayramı Bursa'da toplu taşıma (otobüs-tramvay) ücretsiz mi?

1 Mayıs (bugün) Bursa'da otobüsler bedava mı? İşçi Bayramı Bursa'da toplu taşıma (otobüs-tramvay) ücretsiz mi?

1 Mayıs (bugün) Bursa'da otobüsler bedava mı? İşçi Bayramı Bursa'da otobüs-tramvay ücretsiz mi? Toplu taşıma ücretli mi? soruları Bursa'da yaşayan binlerce kişi tarafından soruluyor. 1 Mayıs 2024 Çarşamba günü İşçi Bayramı nedeniyle pek çok kentimizde toplu taşıma hizmetleri ücretsiz olmuştu. Bursa'da ise otobüslerin bedava olup olmadığı merak konusu.

Gündem

01.05.2024, 21:11

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Bursa'da yaşayan vatandaşlar kentlerinde toplu taşıma hizmetlerinin bedava olup olmadığı sorusuna yanıt arıyor. 1 Mayıs İşçi Bayramı resmi tatil olması nedeniyle ülke genelinde milyonlarca çalışan izinli olacak. Kamu kurum ve kuruluşları kapalı olurken 1 Mayıs etkinlikleri de düzenlenecek. Türkiye'nin en kalabalık illerinden biri olan Bursa'da ise vatandaşlar toplu taşımaların durumunu merak ediyor. 1 Mayıs'ta işe gitmek zorunda olanlar 1 Mayıs (bugün) Bursa'da otobüsler bedava mı? İşçi Bayramı Bursa'da otobüs-tramvay ücretsiz mi? Toplu taşıma ücretli mi? sorularına yanıt arıyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi ve BURULAŞ'tan açıklama geldi mi? 

Finans ağı ifşa oldu: MİT'ten MOSSAD’ın Türkiye’deki para ağına operasyon Finans ağı ifşa oldu: MİT'ten MOSSAD’ın Türkiye’deki para ağına operasyon Haberi Görüntüle

1 MAYIS BUGÜN BURSA'DA OTOBÜSLER BEDAVA MI?

1 Mayıs'ta Bursa'da yüz binlerce kişi izinli olacak. Tatili fırsat bilen Bursalılar kent turu yapmak için toplu taşımaları kullanacak. Aynı zamanda çalışmak zorunda olan vatandaşlar da 1 Mayıs sabahı Bursa'da otobüslerin ücretsiz olup olmadığı merak konusu oldu. Konuya dair Bursa Büyükşehir Belediyesi ve BURULAŞ'tan açıklama gelmedi. BURULAŞ'ın son açıklamasında şu ifadelere yer verildi; "Değerli Yolcularımız; 01.05.2024 İşçi ve Emekçiler Bayramı’nda Seyahat Kartları Ofislerimizde hizmet verilmeyeceğini bilgilerinize sunarız."

5 yıl sonra bir ilk yaşanmıştı! Yunan bakandan dikkat çeken Türkiye açıklaması 5 yıl sonra bir ilk yaşanmıştı! Yunan bakandan dikkat çeken... Haberi Görüntüle

1 MAYIS BURSA'DA TOPLU TAŞIMA (OTOBÜS-TRAMVAY) ÜCRETSİZ Mİ?

Bursa'da toplu taşımaların 1 Mayıs'ta ücretsiz olup olmadığına dair resmi bir duyuru henüz gelmedi. Konuya dair BURULAŞ iletişim birimleriyle irtibata geçebilirsiniz. 

Habere Tepki Ver

0

2

0

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading