10-11 Ağustos Bodrum'da sular ne zaman, saat kaçta gelecek? Bodrum su kesintisi devam edecek mi?

10-11 Ağustos Bodrum'da sular ne zaman, saat kaçta gelecek? Bodrum su kesintisi devam edecek mi?

Türkiye'nin turistik beldelerinden Bodrum'da yaz aylarında artan nüfus yoğunluğu su teketimini de artırıyor. Bodrum'da yaşanan su skıntısı nedeniyle pek çok noktada su kesintileri yaşanmaya başlandı. Bodrum'da tankerlerle evlere su taşınmaya başlandı. 10-11 Ağustos Bodrum'da sular ne zaman, saat kaçta gelecek? Bodrum su kesintisi devam edecek mi? soruları ise pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı.

Gündem

10.08.2024, 14:36

Muğla'nın Bodrum ilçesinde su sıkıntısı aylar öncesinden belirtilmişti. Yaz aylarında artan nüfusa kentin mevcut su kaynağı yetmiyor. Kurak ve sıcak bir mevsimi geride bırakan Bodrum'da su sıkıntısı vatandaşlara büyük zorluk yaşatıyor. Bodrum'da pek çok yerde su kesintileri yapılmış durumda. Kentte evlere tankerlerle su taşınıyor. Vatandaşlar 10-11 Ağustos Bodrum'da sular ne zaman, saat kaçta gelecek? Bodrum su kesintisi devam edecek mi? sorularına yanıt aramaya başladı. 

Ahmet Atilla Yılmaz KİMDİR? Beylikdüzü Medilife Hastanesi kimin? Ahmet Atilla Yılmaz KİMDİR? Beylikdüzü Medilife Hastanesi kimin? Haberi Görüntüle

10-11 AĞUSTOS BODRUM'DA SULAR NE ZAMAN, SAAT KAÇTA GELECEK?

Mumcular Barajı'ndaki su seviyesinin düşmesi nedeniyle Bodrum'da su sıkıntısı yaşanmaya başlandı ve su kesintileri haberleri gelmeye başladı. 

Bodrum'a hem yer altı su kaynaklarından hem de Geyik Barajı'ndan su sağlanmaya devam ediliyor. 

Bitez, Çırkan, Gürece gibi mahallelerin yüksek kotlarında su kesintileri yaşanıyor.  Bodrum Belediyesi ekipleri, kesintiler dolayısıyla depolarına su talep eden vatandaşlara tankerlerle su dağıttı.

Vatandaşlar kesintilerin sona ermesini ve konuya yetkililerin çözüm bulmasını talep etti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading