11 Temmuz Haziran ek ders ücreti yattı mı? Öğretmen ek dersler bugün yatacak mı?

11 Temmuz Haziran ek ders ücreti yattı mı? Öğretmen ek dersler bugün yatacak mı?

Öğretmen Haziran ek ders ücretleri henüz bazı bölgelerde öğretmenlerin hesaplarına yatmadı. Temmuz'un ilk haftası içinde yatması beklenen ek ders ücretleri pek çok öğretmenin hesabına henüz geçmedi. Peki 11 Temmuz Haziran ek ders ücreti yattı mı? Öğretmen ek dersler bugün yatacak mı?

Gündem

11.07.2024, 12:08

MEB bünyesinde görev yapan 1 milyona yakın öğretmen Temmuz-Aralık döneminde maaşlarına yüzde 19.31 oranında zam aldı. Öğretmen gelirlerinde önemli bir yere sahip olan ek ders ücretlerine de zam geldi. Öğretmenlerin hesaplarına Haziran ayında girdikleri ek derslerin ücretleri henüz yatmadı. Gözler 11 Temmuz Perşembe'ye çevrildi. Peki 11 Temmuz Haziran ek ders ücreti yattı mı? Öğretmen ek dersler bugün yatacak mı? Hemen belirtmekte fayda var öğretmen ek ders ücretlerinin ödeme zamanları ilden ile ve ilçeden ilçeye farklılık gösterebilir. Yani bir ilde ve ilçede ek ders ücretleri ödenmiş olabilir ancak başka bir ilde ve ilçede henüz ek ders ücretleri hesaplara geçmemiş olabilir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilçe kongrelerine video mesaj: Durmak yok hizmete devam Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilçe kongrelerine video mesaj: Durmak yok hizmete devam Haberi Görüntüle

11 TEMMUZ ÖĞRETMEN HAZİRAN EK DERS ÜCRETİ YATTI MI?

MEB bünyesinde görev yapan binlerce öğretmen ek ders ücretlerinin yatmasını bekliyor. Öğretmenler yeni dönemde maaşlarını yüzde 19.31 oranında zamlı alacak. Öğretmen ek ders ücretleri de yeni dönemde bu oranda zamlanacak. Haziran ayında fazladan ders alan ve ek ders ödemesi bekleyen on binlerce öğretmen ek ders ücretlerinin henüz yatmadığını gördü. 11 Temmuz Perşembe günü ek ders ücretlerini yatıp yatmayacağı konusunda resmi bir açıklama gelmedi. 

Yavuz Ağıralioğlu'nun adresi İçişleri Bakanlığı! Meral Akşener'den 'hayırlı olsun' mesajı Yavuz Ağıralioğlu'nun adresi İçişleri Bakanlığı! Meral Akşener'den 'hayırlı olsun' mesajı Haberi Görüntüle

11 TEMMUZ ÖĞRETMEN HAZİRAN EK DERS ÜCRETİ BUGÜN YATAR MI?

11 Temmuz perşembe günü ek ders ücretleri bazı ile ve ilçelerde öğretmen hesaplarına yatmış olabilir. 11 Temmuz'da tüm öğretmenlerin hesaplarına ek ders ücretlerinin yatıp yatmayacağı konusunda henüz resmi bir açıklama gelmedi. 

Furkan Olgun kimdir, neden öldü? Furkan Olgun kimdir, neden öldü? Haberi Görüntüle

ÖĞRETMEN EK DERS ÜCRETLERİ NEDEN YATMADI?

Öğretmen ek ders ücretlerinin neden geciktiği konusunda henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak bazı zam dönemlerinde ödemelerde bir miktar gecikme olduğu daha önce de görülmüştü. Ek ders ödeme tarihleri ilden ile farklılık gösterebilir. 

İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi öldü mü? Herzi Halevi kimdir? İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi öldü mü? Herzi Halevi kimdir? Haberi Görüntüle

2024 TEMMUZ EK DERS ÜCRETİ NE KADAR?

2024 Temmuz ayında ek ders ücretinin 125 TL seviyesine çıktığı belirtiliyor. 

Habere Tepki Ver

0

2

0

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading