Yandex Metrica

Sitede Ara

11 Temmuz İstanbul su kesintisi! Üsküdar, Kadıköy, Maltepe'de sular ne zaman gelecek?

11 Temmuz İstanbul su kesintisi! Üsküdar, Kadıköy, Maltepe'de sular ne zaman gelecek?

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) saatlerce sürecek su kesintisi için vatandaşları uyardı. İSKİ'nin 11 Temmuz tarihli su kesinti listesine göre hangi ilçeler su kesintisi yaşayacak, sular ne zaman gelecek?  

Gündem

11.07.2024, 17:09

16 milyona yakın vatandaşın yaşadığı İstanbul'da su kesintisi uyarısı yapıldı. İSKİ'den yapılan açıklamada İstanbul'un bazı bölgelerine su verilemeyeceği bildirildi. Peki hangi ilçelerde su kesintisi olacak, sular ne zaman gelecek?

Vatandaşlar, İstanbul ve diğer bütün şehirler için su kesinti sorgulama ekranından hangi mahallelerde kesinti olacağını ve kesintinin ne kadar süreceğini öğrenebilirler. 

Galatasaray Young Boys'u 1-0, 2-1, 3-2 (tek farla yenerse) ne olur? Galatasaray tur atlar mı? Galatasaray Young Boys'u 1-0, 2-1, 3-2 (tek farla yenerse) ne... Haberi Görüntüle

11 TEMMUZ İSKİ SU KESİNTİSİ

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) 11 Temmuz 2024 tarihinde İstanbul'un çeşitli ilçelerinde planlı su kesintisi olacağını açıkladı. Kesinti yaşanacak bölgeler arasında hem Anadolu hem de Avrupa yakasından ilçeler mevcut. 

Su kesintilerinin hangi ilçelerde olacağını ve kesintinin ne kadar süreceğini merak eden vatndaşlar İSKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden güncel duyurulara ulaşabilir. 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading