14 Haziran bugün karneler saat kaçta dağıtılacak? İlkokul, ortaokul ve lisede karne ne zaman verilecek?

14 Haziran bugün karneler saat kaçta dağıtılacak? İlkokul, ortaokul ve lisede karne ne zaman verilecek?

2023-2024 eğitim öğretim dönemi 14 Haziran Cuma günü sona erecek. Milyonlarca öğrenci karnelerini aldıktan sonra yaz tatilinin keyfini çıkaracak. Öğrenciler ve veliler ise karnelerini almak için sabırsızlanıyor. 14 Haziran bugün karneler saat kaçta dağıtılacak? İlkokul, ortaokul ve lisede karne ne zaman verilecek? soruları şu sıralar binlerce kişi tarafından soruluyor.

Gündem

13.06.2024, 09:29

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı eğitim kurumlarında 20 milyon 481 bin öğrenci için 2023-2024 eğitim öğretim yılının sonuna 14 Haziran'da gelinecek. Milyonlarca öğrenciye karneleri 14 Haziran Cuma günü dağıtılacak. Öğretmenler ise Kurban Bayramı tatili dönüşü mesleki çalışmalarına katılacak. 2023-2024 eğitim öğretim yılının sona ermesine sayılı saatler kala öğrenciler ve veliler karnelerin saat kaçta dağıtılacağını merak etmeye başladı.

Umut hakkı nedir? Umut hakkı kimlere verilir? Umut hakkı nedir? Umut hakkı kimlere verilir? Haberi Görüntüle

14 HAZİRAN BUGÜN KARNELER SAAT KAÇTA DAĞITILACAK?

Karnelerin dağıtılacağı zaman dilimi okuldan okula ve sınıfa göre değişebiliyor. Sabahçı olan okullarda karnelerin  8.30 itibariyle verilmeye başlanması bekleniyor. Ancak çeşitli etkinlik ve yoğunluk nedeniyle karne dağıtımı bir kaç saat sarkabilir. Karnelerin saat kaçta dağıtılacağı konusunda okul idarecilerinden detaylı bilgi alınabilir. 

Jahrein tahliye mi oldu? Ahmet Sonuç neden tahliye edildi? Jahrein tahliye mi oldu? Ahmet Sonuç neden tahliye edildi? Haberi Görüntüle

İLKOKULDA KARNELER NE ZAMAN DAĞITILIR?

İlkokulda karnelerin dağıtılması sınıf öğretmenine bağlıdır. Bazı sınıflarda karneler ilk saatten itibaren dağıtılılabilir. Bazı sınıflarda ise okulun son günü etkinlikleri yapılacağı için karne dağıtımı biraz gecikebilir. İlkokulda sınıf öğretmenleri ile irtibata geçerek karnelerin saat kaçta dağıtılacağı konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz.

Yenidoğan çetesi hangi hastane? İşte Yenidoğan çetesiyle adı geçen özel hastaneler Yenidoğan çetesi hangi hastane? İşte Yenidoğan çetesiyle adı geçen özel... Haberi Görüntüle

ORTAOKUL VE LİSEDE KARNELER SAAT KAÇTA DAĞITILIR?

Lisede ve ortaokulda karne dağıtma işlemlerinin günün ilk saatlerinden itibaren başlaması bekleniyor. Her okulun karne dağıtma saati farklılık gösterebilir.

Erdoğan'a da hediye etmişti! Devlet Bahçeli'den bakanlara imzalı kitap: İçindeki fotoğraflar dikkat çekti! Erdoğan'a da hediye etmişti! Devlet Bahçeli'den bakanlara imzalı kitap: İçindeki... Haberi Görüntüle

KARNE GÜNÜ OKULA GİTMEK ZORUNLU MU?

Karnelerini çeşitli nedenlerden dolayı alamayan öğernciler daha sonra okul müdürlüğünden karnelerini ve belgelerini alabilir. Öğrencinin velisi de karneleri alabilir. Konu hakkında detaylı bilgi için okul idarecileri ile irtibata geçmeniz öneriliyor. 

Icardi ile Wanda Nara barıştı mı? Icardi ile Wanda Nara barıştı mı? Haberi Görüntüle

KARNE GÜNÜ YOKLAMA ALINIR MI?

Karne günü yoklama alınıp alınmaması okul idarecilerinin ve sınıf öğretmenlerinin kararına göre değişebilir. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading