Yandex Metrica

Sitede Ara

15 Temmuz Şehitler Köprüsü 14 Haziran Cumartesi ücretsiz mi, paralı mı? Yollar 14 Haziran'da bedava mı?

15 Temmuz Şehitler Köprüsü 14 Haziran Cumartesi ücretsiz mi, paralı mı? Yollar 14 Haziran'da bedava mı?

9 güne çıkartılan Kurban Bayramı nedeniyle vatandaşların merakla beklediği gelişme duyuruldu. Köprü ve otoyollar Kurban Bayramı'nda ücretsiz olacak. Arefe günü yani 14 Haziran Cumartesi günü yola çıkacak olan vatandaşlar ise 15 Temmuz Şehitler Köprüsü 14 Haziran Cumartesi ücretsiz mi, paralı mı? Boğaz Köprüsü kaç gün bedava? sorularına yanıt aramaya başladı. Peki yollar 14 Haziran'da bedava mı?

Gündem

08.06.2024, 09:37

Kurban Bayramı tatili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararı ile 9 güne çıkartıldı. Kamu çalılanları Perşembe ve Cuma günlerinin idari izin sayılmasıyla 9 gün tatil yapacak. Bayramda KGM sorumluluğu altında olan köprü ve otoyollar için de merak edilen karar açıklandı. Vatandaşlar 15 Temmuz Şehitler Köprüsü 14 Haziran Cumartesi ücretsiz mi, paralı mı? Yollar 14 Haziran'da bedava mı? sorularına şimdiden yanıt aramaya başladı.

Kamuda çalışma saati azalacak mı? Memurlar uzaktan mı çalışacak? Kamuda çalışma saati azalacak mı? Memurlar uzaktan mı çalışacak? Haberi Görüntüle

14 HAZİRAN CUMARTESİ 15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ BEDAVA MI?

Resmi Gazete'de yer alan karara göre Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) sorumluluğunda olan ve yap işlet devret projeleri hariç köprü ve otoyollar 15 Haziran Cumartesi (Cumayı cumartesiye bağlayan gece) saat 00.00'dan başlayarak ücretsiz olacak. Yani 14 Temmuz Cumartesi günü 15 Temmuz ŞEhitler Köprüsü (Boğaz Köprüsü) ve FSM Köprüsü ücretli olacak.

Gazze'den Somali'ye savunma kalkanı! İbrahim Karagül Türkiye-Mısır ilişkilerini değerlendirdi: PKK ancak İsrail sınırında yok edilebilir Gazze'den Somali'ye savunma kalkanı! İbrahim Karagül Türkiye-Mısır ilişkilerini değerlendirdi: PKK... Haberi Görüntüle

YOLLAR 14 HAZİRAN'DA BEDAVA MI?

Yollardan 15 Haziran saat 00.00'dan itibaren ücret alınmayacak. 14 Haziran'da yollar ve köprüler ücretli olacak. 

Zihni Çakır kimdir? Zihni Çakır nereli, ne iş yapıyor? Zihni Çakır kimdir? Zihni Çakır nereli, ne iş yapıyor? Haberi Görüntüle

KURBAN BAYRAMINDA KÖPRÜ VE YOLLAR BEDAVA MI?

KGM sorumluluğunda olan  otoyol ve köprü geçişleri ücretsiz olacak. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişler, 15 Haziran Cumartesi (Cumayı cumartesiye bağlayan gece) saat 00.00'dan başlayarak, 24 Haziran Pazartesi saat 07.00'ye kadar ücretsiz olacak.

Türkiye ile Mısır arasında 17 anlaşma imzalandı Türkiye ile Mısır arasında 17 anlaşma imzalandı Haberi Görüntüle

KURBAN BAYRAMINDA TOPLU TAŞIMA BEDAVA MI?

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy metro hattı seferleri ile belediyeler ve bunların kurdukları birlik, müessese ve işletmelerce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden 16 Haziran Pazar saat 00.00'dan (cumartesi gününü pazar gününe bağlayan gece), 19 Haziran Çarşamba gün sonuna kadar (Kurban Bayramı süresince) ücretsiz yararlanabilecek.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading