Yandex Metrica

Sitede Ara

16 Temmuz Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta başlayacak?

16 Temmuz Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta başlayacak?

Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği Kabine Toplantısı en son 2 Temmuz'da gerçekleimişti. Temmuz ayının sonlarına doğru gidilirken Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında bir kez daha Kabine Toplantısı yapılacak. Peki 16 Temmuz Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta başlayacak?

Gündem

16.07.2024, 17:18

Kabine toplantısından çıkacak sonuçlar ve alınan kararlar pek çok kişiyi yakından ilgilendiriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan kabine geçtiğimiz haftalarda 2 Temmuz'da toplanmıştı. Temmuz ayının ortasını geçtiğimiz şu günlerde vatandaşlar 16 Temmuz Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta başlayacak? sorularına yanıt aramaya başladı. 

CHP'nin beyni 'emcüklendi': Özgür Özel kendi başdanışmanını yalanladı CHP'nin beyni 'emcüklendi': Özgür Özel kendi başdanışmanını yalanladı Haberi Görüntüle

16 TEMMUZ KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

En son toplantı 2 Temmuz günü gerçekleşmişti. Kabine Toplantısı'nın 16 Temmuz Salı günü yapılması bekleniyor. Toplantının saat 16:00'da başlaması bekleniyor.

Mahmut Nedim Durukan kimdir? Mahmut Nedim Durukan kimdir? Haberi Görüntüle

KABİNE TOPLANTISI KONULARI NELER?

Kabine Toplantısı'nda ana gündem maddesinni terörle mücadele operasyonları olması bekleniyor. Yurt içi ve sınır ötesinde düzenlenen operasyonlar Kabine Toplantısı'nda masaya yatırılacak. Emekli maaşlarına zam konusu ve vergi paketi gibi düzenlemelerinin de masada olması bekleniyor. 

-

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading