Yandex Metrica

Sitede Ara

19 Mayıs Emir Can İğrek konseri bedava mı, nerede olacak?

19 Mayıs Emir Can İğrek konseri bedava mı, nerede olacak?

İstanbul ve Ankara'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu konserlerle taçlanacak. Vatandaşlar, ücretsiz konserlerin gerçekleşeceği yerleri ve tarihleri merakla araştırıyor.  İstanbul'da sahne alacak olan Emir Can İğrek'in konseri nerede ve ücretsiz olup olmadığı merak ediliyor.

Gündem

18.05.2024, 03:12

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için geri sayım başladı! İstanbul ve Ankara, bayram coşkusunu doruklara taşıyacak ücretsiz konserlerle kutlanacak. Her iki şehrin belediyeleri, bayram ruhunu yansıtan etkinliklere ev sahipliği yapacak. İstanbul ve Ankara'nın meydanlarında yankılanacak müzik ve sesler, bayram coşkusunu katlayarak yaşatacak. İstanbul'da sahne alacak olan Emir Can İğrek'in konseri bedava yani ücretsiz olacak.

Emir Can İğrek

Emir Can İğrek

DEM'li Tuncer Bakırhan PKK için yardım çığlığı attı! Türkiye'nin Irak’ta, Suriye’de, Libya’da ne işi var? DEM'li Tuncer Bakırhan PKK için yardım çığlığı attı! Türkiye'nin Irak’ta,... Haberi Görüntüle

EMİR CAN İĞREK KONSERİ NEREDE OLACAK?

19 Mayıs Pazar günü Emir Can İğrek, Beylikdüzü'nde sahneye çıkacak. Konser ise günün anlam ve öneminden ötürü ücretsiz olacak.

Bakan Yerlika'ya açıkladı: X'de Narin Güran etiketinin Yüzde 76'sı provokasyon! Bakan Yerlika'ya açıkladı: X'de Narin Güran etiketinin Yüzde 76'sı provokasyon! Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA 19 MAYIS'TA DÜZENLENECEK ÜCRETSİZ KONSERLER

İstanbul'da düzenlenecek ücretsiz konserlerin programı oldukça renkli ve dopdolu! İşte birbirinden değerli sanatçıların performansları ve tarihleri:

19 Mayıs'ta Levent'te Can Bonomo,

Beylikdüzü'nde Emir Can İğrek,

Kartal'da Tuğba Yurt,

Beşiktaş Barbaros Meydanı'nda Hadise ve Murda,

Beşiktaş Barbaros Meydanı'nda Ozan Doğulu ve Athena,

İBB Miniatürk'te Candan Erçetin,

Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı'nda Sena Şener sahne alacak.

Bahçeli’den MYK üyesine klasik araç hediyesi Bahçeli’den MYK üyesine klasik araç hediyesi Haberi Görüntüle

EMİR CAN İĞREK KİMDİR?

Emir Can İğrek, 2 Nisan 1993 tarihinde Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde hayata gözlerini açtı. Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi'nden mezun olan İğrek, müzik tutkusuna doğduğu şehirde küçük sahne grupları kurarak adım attı.

Yıldız Teknik Üniversitesi'ndeki eğitimini son yılında bırakarak müzik alanındaki yeteneğini geliştirmek için Nazım Hikmet Akademisi'nde şan ve solfej eğitimi almaya başladı. Dört yıl boyunca Nazım Hikmet Akademi Korosu'nda tenor olarak görev aldı.

2018 yılında çıkardığı ilk uzunçalar albümü "Ağır Roman" ile müzik dünyasına adım atan İğrek, 2019'da "Nalan" adlı şarkısıyla çıkış yakaladı. 2020 PowerTürk Müzik Ödülleri'nde "Yılın En Güçlü Çıkış Yapan Şarkıcısı" ödülüne layık görüldü.

Ayrıca birçok şarkıcıya beste veren İğrek, müzik kariyerinde önemli bir yere sahip olan yetenekli bir sanatçı olarak tanınıyor.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading