Sitede Ara

2, 3, 4 Ekim Bolu'da okullar tatil mi? Yarın Bolu'da okul yok mu? Kar tatili mi oldu

2, 3, 4 Ekim Bolu'da okullar tatil mi? Yarın Bolu'da okul yok mu? Kar tatili mi oldu

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından hava sıcaklıkları hafta başında hızla düştü. Sıcaklıkların 10 derece birden düşüşe geçtiği Bolu'da mevsimin ilk karı yağmaya başladı.  

Gündem

01.10.2024, 17:18

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama sonrası ülkenin batısında hava sıcaklıkları aniden düştü. İstanbul​ dahil birçok ilde sıcaklıklar 15 derece birden düştüğü görüldü. Sıcaklıkların düştüğü illerden biri de Bolu​ oldu. 

Borsa İstanbul TCMB'nin faiz kararı sonrasında 10 bin puana dayandı Borsa İstanbul TCMB'nin faiz kararı sonrasında 10 bin puana dayandı Haberi Görüntüle

KAR YAĞIŞI BAŞLADI

Bolu' da iki gündür etkili olan sağanak yağış hakimdi. Kentin yüksek kesimlerinde sağanak yağış vardı. Daha sonra yerini kar yağışına bıraktı. Yılın ilk kar yağışı  Bolu'da  gerçekleşti. Yeşil alanların bir kısmı beyaz örtüyle kaplandı.

Hülya Mizgin kimdir? Sosyal medya fenomeni Hülya Mizgin nereli, kaç yaşında? Hülya Mizgin kimdir? Sosyal medya fenomeni Hülya Mizgin nereli, kaç... Haberi Görüntüle

KAYAK MERKEZİ BEYAZA BÜRÜNDÜ

Kar yağışının aralıklarla devam ettiği 2 bin 200 metre yükseklikteki Kartalkaya Kayak Merkezi'nde, akşam saatlerinde yağışın etkisini kaybetmesi beklendiği söylendi. Kartalkaya Kayak Merkezi'nde yağan mevsimin ilk kar yağışı doğaseverler tarafından fotoğraflandı. 

ATM'lerden 50 ve 100 TL para çekilmeyecek mi? ATM'ler 100 TL vermeyecek mi? ATM'lerden 50 ve 100 TL para çekilmeyecek mi? ATM'ler 100... Haberi Görüntüle

OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Bolu'da gerçekleşen kar yağışı nedeniyle akıllara 'Okullar tatil mi?' sorusu geldi. Sıcaklıkların aniden düşmesi sonucu soğuk hava kentte hakimeyet kurdu. Bolu' da yüksek kesimlere kar yağması sonucu gözler valiliğe çevirildi. Bolu Valiliği açıklama yaptı: 

''Meteorolojik değerlendirmelere göre İlimizde devam eden yağışların Salı günü sabah saatlerinden itibaren, kuvvetli yer yer çok kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış olacağı tahmin edilmektedir '' dedi.

Bu açıklama sonrası okulların tatil edilmeyeceği anlaşıldı. Bolu' da okulların tatil edilmesi konusunda bir açıklama yapılmadı. 

Habere Tepki Ver

0

2

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading