Yandex Metrica

2 Ağustos İstanbul Festivali Manga konseri saat kaçta ne zaman başlayacak?

2 Ağustos İstanbul Festivali Manga konseri saat kaçta ne zaman başlayacak?

2 Ağustos Cuma günü İstanbul Festivali Yenikapı'da başlayacak. Festival kapsamında her gün sevilen şarkıcılar da konserler verecek. 2 Ağustos'ta Manga grubu İstanbul'da hayranları ile bir araya gelecek. Konseri kaçırmak istemeyen müzik severler İstanbul Festivali Manga konseri saat kaçta ne zaman başlayacak? sorularına yanıt arıyor. Peki Yenikapı Manga konseri ne zaman?

Gündem

08.08.2024, 15:41

2024 yılında üçüncüsü düzenlenecek olan "İstanbul Festivali" 2 Ağustos'ta başlayacak. Festival 18 Ağustos'ta sona erecek.  Festival Park Yenikapı'da düzenlenecek olan etkinliklerde sevilen şarkıcılar da konser verecek. 2 Ağustos Cuma günü Manga Grubu en popüler şarkılarını binlerce kişiyle birlikte seslendirecek. Manga konserini kaçırmak istemeyenler 2 Ağustos İstanbul Festivali Manga konseri saat kaçta ne zaman başlayacak? sorusuna yanıt arıyor.

Ümit Özdağ'ın Fethiye provokasyonu yalan çıktı! DDM gerçekleri tek tek açıkladı! Ümit Özdağ'ın Fethiye provokasyonu yalan çıktı! DDM gerçekleri tek tek... Haberi Görüntüle

2 AĞUSTOS İSTANBUL FESTİVALİ (YENİKAPI) MANGA KONSERİ SAAT KAÇTA, NE ZAMAN?

2 Ağustos Cuma günü İstanbul Festivali kapsamında Manga konser verecek. Festivalde kapı açılış saati 16:00 olarak açıklandı. Ancak konserin ne zaman saat kaçta başlayacağı konusunda internette detaylı bilgi bulunmuyor. İstanbul Fest Manga konseri başlama saati henüz bilinmiyor. 

Kılıçdaroğlu'nun adının geçmesi bile yetti! CHP kurultayı savaş alanına döndü! Kılıçdaroğlu'nun adının geçmesi bile yetti! CHP kurultayı savaş alanına döndü! Haberi Görüntüle

MANGA KONSERİ SAAT KAÇTA?

Manga konserinin saat kaçta başlayacağı konusunda internette detaylı bilgi bulunmuyor. Konserler hakkında detaylı bilgi için "​​​​​​​istanbulfestivali.com" adresi ziyaret edilebilir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan çağrıda bulunmuştu: CHP lideri Özgür Özel'den Dilruba özrü Cumhurbaşkanı Erdoğan çağrıda bulunmuştu: CHP lideri Özgür Özel'den Dilruba özrü Haberi Görüntüle

İSTANBUL FESTİVALİ'NDE KİMLER KONSER VERECEK?

Sertab Erener, Kenan Doğulu, Duman, Manga, Reynmen, Semicenk, Hande Yener, Lost Frequencies, Mavi Gri, Fatma Turgut, Mabel Matiz, Mor ve Ötesi, Bege, Lvbel C5, Blok3, Burak Yeter, Jason Derulo, Yıldız Tilbe, M Lisa, Motive, Emir Can İğrek, Can Ozan, Dolu Kadehi Ters Tut, Yayla Trio, Pinhani ve Melike Şahin konser verecek.  DJ Tiesto ise 12 yıl aranın ardından Türkiye'de yeniden sahne alacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading