Yandex Metrica

2. MTV taksit ödemesi son gün ne zaman? MTV taksiti geç ödenirse ne olur?

2. MTV taksit ödemesi son gün ne zaman? MTV taksiti geç ödenirse ne olur?

Araç sahiplerini yakından ilgilendiren MTV taksit ödemelerinde sona geliniyor. Trafiğe kayıtlı milyonlarca aracın sahibi ilk taksit MTV ödemelerini tamamlamış 2. taksit ödemelerini bekliyordu. Peki 2. MTV taksit ödemesi son gün ne zaman? MTV taksidi geç ödenirse ne olur?

Gündem

30.07.2024, 09:04

Motorlu Taşıtlar Vergisinin (MTV) her sene olduğu gibi bu sene de taksitler halinde ödeniyor. Araç sahiplerinin 2. taksit zamanı ise geldi. MTV'nin ilk taksiti ocak ayında ikinci taksiti ise Temmuz ayında ödeniyor. 2024 yılına ait Motorlu Taşıtlar Vergisinin (MTV) 2. taksit ödeme dönemi sona ermek üzere. Araç sahiplerinin elini çabuk tutması gerekiyor. 

İstanbul'da pazartesi çilesi: Trafik tamamen durma noktasına geldi! İstanbul'da pazartesi çilesi: Trafik tamamen durma noktasına geldi! Haberi Görüntüle

2. MTV TAKSİT ÖDEMESİ SON GÜN NE ZAMAN?

Motorlu Taşıtlar Vergisinin (MTV) 2. taksit ödemeleri için son saatlere girildi. MTV ödemeleri 31 Temmuz'da sona erecek. MTV taksiti son gün 31 Temmuz Çarşamba olarak açıklandı. 

Rebecca Cheptegei kimdir? Rebecca Cheptegei nasıl öldü? Rebecca Cheptegei kimdir? Rebecca Cheptegei nasıl öldü? Haberi Görüntüle

MTV TAKSİTİ GEÇ ÖDENİRSE NE OLUR?

MTV taksiti geç ödenmesi durumunda her ay için belirlenen oranlarda gecikme faizi ile karşılaşabilirsiniz. Aynı zamanda MTV ödemeleri yapılmadığı veya belirli bir süreyle geciktirildiği takdirde tarafınıza haciz uygulanabilir, aracınız bağlanabilir. Bu gibi durumlarla karşılaşmamak için MTV vergilerini çok geciktirmeden ödemeniz öneriliyor. 

Çocuklara tecavüz görüntülerini paket halde satıyorlar! Bu iğrençliğe kim dur diyecek? Çocuklara tecavüz görüntülerini paket halde satıyorlar! Bu iğrençliğe kim dur... Haberi Görüntüle

MTV BORCU NASIL VE NEREDEN ÖDENİR?

MTV ödemeleri, Dijital Vergi Dairesinden (dijital.gib.gov.tr) veya mobil uygulamasından (Google Play, App Store, Huawei AppGallery) anlaşmalı bankaların banka kartı/kredi kartı, banka hesabından havale yöntemi ile ödenebilir. 

Bakan Yerlikaya duyurdu! Güvenlik toplantısında 'Narin Güran' detayı Bakan Yerlikaya duyurdu! Güvenlik toplantısında 'Narin Güran' detayı Haberi Görüntüle

MTV NEDİR?

Motorlu taşıtlar vergisi, Karayolları Trafik Kanunu'na göre trafik şube veya bürolarına kayıt ve tescil edilmiş bulunan motorlu kara taşıtları; Ulaştırma Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'ne kayıt ve tescil edilmiş olan uçak ve helikopterler, liman veya belediye siciline kayıt ve tescil edilmiş olan motorlu deniz taşıtlarının tabi olduğu vergilendirmedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading