Yandex Metrica

Sitede Ara

20 Şubat Survivor'a hangi futbolcu katılacak? Ronaldinho Survivor All Star 2024'e konuk mu olacak?

20 Şubat Survivor'a hangi futbolcu katılacak? Ronaldinho Survivor All Star 2024'e konuk mu olacak?

Survivor All Star 2024'te heyecan gün geçtikce daha da artıyor. Son günlerde yarışmacıların birbirleri ile yaptığı kavgalar yarışmaya damga vururken Acun Ilıcalı'dan beklenmedik bir hamle geldi. Ilıcalı dünyaca ünlü bir futbolcuyu yarışmaya davet ettiğini açıkladı. Akıllara ise Brezilyalı dünyaca ünlü futbolcu Ronaldinho geldi. Ilıcalı ile Ronaldinho'nun arkadaş olduğu biliniyor. Peki 20 Şubat Survivor'a hangi futbolcu katılacak? Ronaldinho Survivor All Star 2024'e konuk mu olacak?

Genel

27.02.2024, 04:10

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor'da heyecan gün geçtikçe daha da artıyor. Sinirlerin iyice gerildiği adada yarışmacılar zaman zaman eğlenceli anlar da yşıyor. 20 Şubat akşamı yayınlanacak olan konseyde Acun Ilıcalı'nın Survivor yarışmasına dünyaca ünlü futbolcuyu davet ettiğini açıklaması ekran başındakileri şaşırttı. Yarışmanın fragmanını izleyeyenler 20 Şubat Survivor'a hangi futbolcu katılacak? Ronaldinho Survivor All Star 2024'e konuk mu olacak? sorularına yanıt aramaya başladı.

Her iki yön trafiğe kapatılacak! İBB'den D-100’de iki hafta sürecek çalışma! Her iki yön trafiğe kapatılacak! İBB'den D-100’de iki hafta sürecek... Haberi Görüntüle

20 ŞUBAT SURVİVOR ALL STAR 2024'E HANGİ FUTBOLCU KATILACAK?

Acun Ilıcalı sürprizi konseyde duyurdu. Ilıcalı yarışmaya dünyaca ünlü bir futbolcunun katılacağını açıkladı. Futbolcuyu gören yarışmacıların ise ağızları açık kaldı. 20 Şubat'ta yayınlanacak olan bölümde yarışmaya konuk olarak katılacak dünyaca ünlü futbolcunun kim olduğu belli olacak. Ancak akıllarda ise Ronaldinho var. 

Adak kurbanı olanlar dikkat: Bağışlarınızı ihtiyacı olanlara Kızılay'la kolayca ulaştırabilirsiniz Adak kurbanı olanlar dikkat: Bağışlarınızı ihtiyacı olanlara Kızılay'la kolayca ulaştırabilirsiniz Haberi Görüntüle

RONALDİNHO SURVİVOR ALL STAR'A MI KATILACAK?

Geçtiğimiz yıllarda da Brezilyalı eski futbolcu Ronaldinho'nun Survivor'a katılacağı iddiaları gündeme gelmişti. Ünlü oyuncunun o zamanki menajeri  Ronaldinho'nun Survivor'a katılacağı haberleriyle ilgili, “Acun Ilıcalı'dan davet aldık. Dominik'e gidebiliriz. Teklife sıcak baktı” demişti. Ronaldinho'nun Survivor'a katılıp katılmayacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

>SURVİVOR ALL STAR SON FRAGMAN

 

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading