2024-2025 AUZEF sınav görevli ücreti | Kasım-Aralık zamlı AUZEF gözetmen-yedek gözetmen-salon başkanı sınav görevi ücreti ne kadar?

2024-2025 AUZEF sınav görevli ücreti | Kasım-Aralık zamlı AUZEF gözetmen-yedek gözetmen-salon başkanı sınav görevi ücreti ne kadar?

2024-2025 AUZEF sınav görevli ücreti | İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) öğrencileri 2024-2025 öğretim dönemi için kayıtlarını tamamladı ve sınavların başlamasını heyecanla bekliyor. 2024-2025 AUZEF sınavları Türkiye'nin pek çok ilinde aynı anda yapılacak. AUZEF sınavlarında binlerce öğretmen de sınav görevlisi olarak yer alacak. Sınavlarda gözetmen, yedek gözetmen ve salon başkanı olmak isteyen adaylar ise sınav görevli ücretlerinin ne kadar olduğu sorusuna yanıt arıyor. Kasım ve Aralık döneminde yapılacak olan sınavlarda AUZEF gözetmen-yedek gözetmen-salon başkanı sınav görevi ücreti ne kadar?

Gündem

30.09.2024, 14:46

2024-2025 AUZEF sınav görevli ücretleri şu sıralar pek çok kişi tarafından internette araştırılıyor. AUZEF sınavlarında öğretmenler, akademisyenler ve kamu personelleri sınav görevlisi olarak yer alabiliyor. Sınavların kusursuz tamamlanmasının yanından öğretmenlerin bütçelerine ek gelir de sağlayan sınav görevli ücretleri sürekli olarak güncelleniyor. Memur maaşlarına gelen zammın ardından 2024-2025 eğitim öğretim sezonunda Ekim-Kasım-Aralık aylarında yapılacak AUZEF sınavlarında gözetmen görevli ücreti ne kadar yatacak? Peki  Kasım-Aralık zamlı AUZEF gözetmen-yedek gözetmen-salon başkanı sınav görevi ücreti ne kadar?

Süper Lig puan durumu 7. hafta |  Lider hangi takım? Süper Lig puan durumu 7. hafta | Lider hangi takım? Haberi Görüntüle

2024-2025 AUZEF SINAV GÖREVLİ ÜCRETİ

2024-2025 AUZEF sınav görevli ücretleri belli olmuştu. Ancak Temmuz ayından sonra öğretmen maaşlarına gelen zammın ardından AUZEF sınav görevli ücretinde bir artış olup olmadığı merak konusu oldu.  AUZEF sınav görevli ücretleri gözetmen için 450 TL, Salon Başkanı için 525 TL seviyesinde olduğu belirtilmişti. Ancak güncel zamlı ücret tarifesi henüz belli olmadı. 2024-2025 AUZEF sınav görevli ücreti henüz açıklanmadı.

Sağanak vurdu, hastane tahliye edildi! 3 ilde hayat resmen durdu... Sağanak vurdu, hastane tahliye edildi! 3 ilde hayat resmen durdu... Haberi Görüntüle

KASIM-ARALIK AUZEF SINAV GÖREVLİ ÜCRETİ NE KADAR?

AUZEF Güz dönemi sınavlarının Kasım ve Aralık ayında yapılması bekleniyor. Kasım-Aralık ayında sınavlarda yer alacak olan kamu personellerine ödenecek ücret henüz belli olmadı.

Gülben Ergen Narin'in annesine ateş püskürttü! Sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı: Tez vakitte kan kussunlar... Gülben Ergen Narin'in annesine ateş püskürttü! Sözleri sosyal medyada büyük... Haberi Görüntüle

2024 AUZEF GÖZETMEN SINAV GÖREVİ ÜCRETİ

İstanbul Üniversitesi AUZEF sınavlarında gözetmen olarak görev yapan sınav görevlilierlne 470 TL ödeme yapılıyordu. Yeni dönemde ne kadar ücret ödeneceği konusunda henüz bir detay bulunmuyor. Konu hakkında İstanbul Üniversitesi ile irtibata geçebilirsiniz. 

Haşim Safiyuddin kimdir? Hizbullah'ın yeni lideri kim olacak? Haşim Safiyuddin kimdir? Hizbullah'ın yeni lideri kim olacak? Haberi Görüntüle

2024 AUZEF SALON BAŞKANI SINAV GÖREVİ ÜCRETİ

2024'te salon başkanı olarak görev yapan personele oturum başına 538,33 TL ödeme yapılıyordu. Temmuz'dan sonra ise bu ücretlere zam yapılıp yapılmadığı konusunda net bilgi bulunmuyor. 

Dilan Çıtak Tatlıses tutuklanacak mı? Önce kabin memuruna sonra polise ağır hakaret! Dilan Çıtak Tatlıses tutuklanacak mı? Önce kabin memuruna sonra polise... Haberi Görüntüle

AUZEF SINAV GÖREVLİ ÜCRETİ NE ZAMAN YATAR?

İstanbul Üniversitesi AUZEF sınavları tamamlandıktan 1 ay içinde ücretler hesaplara yatar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading