Yandex Metrica

Sitede Ara

2024-2025 Hazırlık eğitimi öğretmen maaşı ne kadar? Milli Eğitim Akademisi öğretmenler hazırlık eğitiminde kaç para maaş alacak?

2024-2025 Hazırlık eğitimi öğretmen maaşı ne kadar? Milli Eğitim Akademisi öğretmenler hazırlık eğitiminde kaç para maaş alacak?

Öğretmen olmanın hayalini kuran yüz binlerce kişi KPSS sınavında ter döküyor. KPSS sınavının ardından sözlü mülakatlara katılan öğretmen adayları bu sınavı da geçmeleri durumunda atamaları yapılıyor. Oldukça zorlu süreçlerden geçen öğretmen adaylarını yakından ilgilendiren yeni bir gelişme yaşandı. Millî Eğitim Akademisi’nde mesleğe hazırlık eğitimine alınacak olan öğretmenlere verilecek maaş belli oldu. Peki 2024-2025 Hazırlık eğitimi öğretmen maaşı ne kadar? Milli Eğitim Akademisi öğretmenler hazırlık eğitiminde kaç para maaş alacak?

Gündem

13.07.2024, 10:35

Millî Eğitim Akademisi’nin kurulması ile öğretmenler ilk hazırlıklarını bu akademide yapacak. Milli Eğitim Akademisi’nde öğretmen adaylarına hazılrık eğitimi verilecek. 3 veya 4 dönemden uluşması beklenen bu hazırlık eğitiminde  teorik ve uygulamalı dersler verilecek. Her bir dönem en az 10, en fazla 14 haftadan oluşması bekleniyor. Millî Eğitim Akademisi hazırlık eğitiminde öğretmenlere verilecek maaş da belli oldu. Hazırlık eğitiminde yer alacak binlerce öğretmen 2024-2025 Hazırlık eğitimi öğretmen maaşı ne kadar? Milli Eğitim Akademisi öğretmenler hazırlık eğitiminde kaç para maaş alacak? sorularına yanıt aramaya başladı. 

Libya'da tansiyon yüksek! Milislerden korktu: Merkez Bankası Başkanı ülkeden kaçtı! Libya'da tansiyon yüksek! Milislerden korktu: Merkez Bankası Başkanı ülkeden kaçtı! Haberi Görüntüle

2024-2025 HAZIRLIK EĞİTİMİ ÖĞRETMEN MAAŞI NE KADAR?

Milli Eğitim Akademisi’nde öğretmenlik mesleğine hazırlık eğitimi alan öğretmen adaylarına maaş verilecek. Bu maaşlarda yeniden düzenlemeye gidildi. Aday öğretmenlerin 14.190 lira olan maaşı göstergelerin yükseltilmesiyle artırıldı. Türkiye Gazetesi'nde yer alan haber göre; 14 bin 190 lira maaş, yapılan değişiklikle Temmuz 2024 itibarıyla geçerli olan memur aylık katsayısına göre yapılan hesaplama neticesinde 21 bin 160 liraya yükselmiş oldu. 

Siyonist israil ordusu başından vurdu: Türk aktivist Ayşenur Ezgi Eygi şehit oldu! Siyonist israil ordusu başından vurdu: Türk aktivist Ayşenur Ezgi Eygi... Haberi Görüntüle

ÖĞRETMENLER HAZIRLIK EĞİTİMİNDE KAÇ PARA MAAŞ ALACAK?

Hazırlık eğitiminde öğretmen adaylarına 21 bin 160 lira maaş verilmesi bekleniyor. 

Proje küresel ölçekte ilgi uyandırıyor! Kalkınma Yolu'na üç ülkeden yakın takip: Özel birim oluşturdular! Proje küresel ölçekte ilgi uyandırıyor! Kalkınma Yolu'na üç ülkeden yakın... Haberi Görüntüle

ÖĞRETMEN HAZIRLIK EĞİTİMİ NE KADAR SÜRECEK?

Hazırlık eğitiminin 3 veya 4 dönem sürmesi bekleniyor. Her bir dönemin ise en az 10, en fazla 14 hafta olması bekleniyor. 

CHP'nin erken seçim hayaline AK Parti'den yanıt: Kötü bir espri! CHP'nin erken seçim hayaline AK Parti'den yanıt: Kötü bir espri! Haberi Görüntüle

HAZIRLIK EĞİTİMİ ÖĞRETMEN MAAŞI ZAMLANACAK MI?

Her yıl memur maaşı arttıkça akademide hazırlık eğitimi alan öğretmenlerin maaşı da güncellenecek. Yapılacak ödemeler, damga vergisi hariç herhangi bir vergi ve kesintiye tabi tutulmayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading