2024-2025 KYK burs başvurusu son gün ne zaman?

2024-2025 KYK burs başvurusu son gün ne zaman?

Milyonlarca öğrencinin merakla beklediği 2024-2025 KYK kredi ve burs başvuruları başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın açıklamasıyla KYK burs başvurusu son gün ne zaman soruları da yanıt bulmuş oldu. Kredi ve burs başvurusu yapmak isteyenler ellerini çabuk tutmalı. 

Gündem

08.10.2024, 10:38

2024-2025 öğretim yılı üniversitelerde başladı. DGS ve YKS ek yerleştirmelerin de açıklanmasıyla milyonlarca kişi üniversite sıralarındaki yerlerini aldı. Üniversiteliler en büyük sorunlarından biri olan barınma sorununu çözemek için KYK yurt başvurularını yaptı. KYK burs ve kredi başvurularının ne zaman başlayacağı ise merakla bekleniyordu. Beklenen açıklama Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan geldi.

Muş'ta jaguar mı var? İddia sosyal medyada hızla yayıldı! Muş'ta jaguar mı var? İddia sosyal medyada hızla yayıldı! Haberi Görüntüle

2024-2025 KYK BURS VE KREDİ BAŞVURUSU BAŞLADI MI?

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak,  2024-2025 eğitim öğretim dönemi için burs/kredi başvurularının başladığını bildirdi. KYK burs ve kredi başvuruları başladı. Başvuruların 13 Ekim'e kadar devam etmesi bekleniyor. Maddi imkanı olmayan üniversite öğrencilerinin desteklenmesi amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı, burs/kredi başvurularını almaya başladı. KYK burs ve krediler ile binlerce öğrenci eğitimlerini ekonomik açıdan daha rahat sürdürebilecek.

Haşim Safiyuddin kimdir? Hizbullah'ın yeni lideri kim olacak? Haşim Safiyuddin kimdir? Hizbullah'ın yeni lideri kim olacak? Haberi Görüntüle

2024-2025 KYK BURS BAŞVURUSU SON GÜN NE ZAMAN?

Başvurular 13 Ekim saat 23.59'a kadar devam edecek.

17 il teyakkuzda! Meteoroloji'den sağanak ve fırtına uyarısı 17 il teyakkuzda! Meteoroloji'den sağanak ve fırtına uyarısı Haberi Görüntüle

2024 KYK BURS BAŞVURUSU NEREDEN YAPILIR?

Burs/kredi başvuruları, e-Devlet üzerinden alınacak. Başvuru bilgilerini değiştirmek isteyen öğrenciler, yine bu tarihe kadar e-Devlet üzerinden bilgilerini güncelleyebilecek.

Burs/kredi başvuruları e-Devlet'te yer alan öğrenim bilgilerine göre alınacağı için öğrencilerin, e-Devlet'teki okul/bölüm bilgilerini kontrol etmeleri, bilgilerinde hata olan öğrencilerin, üniversitenin öğrenci işleriyle görüşerek bilgilerinin düzeltilmesini istemeleri gerekiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading