Yandex Metrica

2024 Nisan: Aile Destek Ödemeleri yattı mı? Bayram öncesi yatacak mı? Bakan Göktaş açıkladı!

2024 Nisan: Aile Destek Ödemeleri yattı mı? Bayram öncesi yatacak mı? Bakan Göktaş açıkladı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yürütülen destek ödemeleri hak sahiplerine bu ay erken ödeme yapılması bekleniyor. Ramazan Bayramı'na kısa bir süre kala vatandaşlar, bayram öncesi destek ödemeleri ne zaman yataracak? merak edilen sorular arasında. İşte Nisan 2024 ödeme tarihi..

Ekonomi

12.04.2024, 17:06

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan aile destek ödemeleri 4 farklı gelir aralığı için farklı yardım tutarları ile aylık olarak hak sahiplerine ödeniyor.

Her ay hak sahiplerinin hesaplarına yatırılan aile destek ödemeleri için bayramın yaklaşmasıyla ne zaman hesaplara geçeceği merak konusu oldu. Buna göre Ramazan Bayramı'nın içinde bulunduğu bu ayki ödemeler erken yapıalcak mı?

Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması! Tarih verdi: 'En zorlu süreci geride bıraktık' Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması! Tarih verdi: 'En zorlu süreci geride... Haberi Görüntüle

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş,beklenen haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Dev enerji anlaşması! Türkiye hem satın alacak hem de satacak! Total Energies ile LNG iş birliği Dev enerji anlaşması! Türkiye hem satın alacak hem de satacak!... Haberi Görüntüle

4 NİSAN PERŞEMBE GÜNÜ (BUGÜN) HESAPLARA YATACAK

Bakan Göktaş, "Ramazan Bayramı'nın huzur iklimini hep birlikte yaşamak, ailelerimizin bayram sevincini daha da artırmak adına Türkiye Aile Destek Programımızın ödemelerini öne çekerek 4 Nisan Perşembe günü hesaplara yatırıyoruz. Hak sahibi tüm ailelerimiz için hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading