Yandex Metrica

Sitede Ara

2024 öğretmen atama 2023 KPSS puanı ile mi yapılacak? Hangi KPSS puanıyla öğretmen atama başvurusu yapılır?

2024 öğretmen atama 2023 KPSS puanı ile mi yapılacak? Hangi KPSS puanıyla öğretmen atama başvurusu yapılır?

Atama bekleyen öğretmenlerin gözü kulağı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den gelecek açıklamalara çevrildi. Öğretmen atama takvimine dair henüz bir duyuru gelmezken öğretmenler atama başvurularının hangi KPSS puanı ile yapılacağı sorusuna yanıt arıyor. Peki 2024 öğretmen atama 2023 KPSS puanı ile mi yapılacak? Hangi KPSS puanıyla öğretmen atama başvurusu yapılır?

Gündem

20.05.2024, 13:23

Kabine Toplantısı'nda öğretmen atamalarına ilişkin bir karar alınıp alınmayacağı atama bekleyen öğretmenler tarafından heyecanla bekleniyor. Nisan ayının ortasını geride bıraktığımız şu günlerde atama takviminin belli olması öğretmen adaylarının isteği. 

Düşük faizli konut kredisi hangi bankada? 1.49 faizli konut kredisi var mı? Düşük faizli konut kredisi hangi bankada? 1.49 faizli konut kredisi... Haberi Görüntüle

2024 ÖĞRETMEN ATAMA 2023 KPSS PUANI İLE Mİ YAPILACAK?

2024 yılı öğretmen atamalarının 2023 KPSS puanı ile yapılması bekleniyor ancak konuya dair henüz resmi bir açıklama gelmedi. Daha önce Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin açıklamasında bu yıl için 2023 KPSS puanıyla öğretmen ataması yapılacağını açıklamıştı. Öğretmen atama takviminin henüz daha açıklanmaması üzerine adaylar atama başvurularının hangi KPSS puanı ile yapılacağı sorusuna yanıt arıyor. 

Son dakika... Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı Son dakika... Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı Haberi Görüntüle

2024 ÖĞRETMEN ATAMA BRANŞ DAĞILIMI BELLİ OLDU MU?

2024 yılında öğretmen atamalarına dair kadro ve branş dağılımı henüz belli olmadı. MEB'in atama takviminin yayınlamasının ardından kaç öğretmen ataması yapılacağının belli olması bekleniyor. 

KAOS 2. sezon ne zaman çıkacak? Kaos dizisi 9. bölüm var mı? KAOS 2. sezon ne zaman çıkacak? Kaos dizisi 9. bölüm... Haberi Görüntüle

ÖĞRETMEN ATAMALARINDA HANGİ PUAN TÜRÜ GEÇERLİ?

Öğretmen atamalarında kullanılan puan türü P10 ve P121 puan türüdür 

Sapık kurye dehşeti! Sipariş götürdüğü kadına mesaj attı: Durumu öğrenen koca işyerini bastı önce darp edildi, ardından bıçaklandı Sapık kurye dehşeti! Sipariş götürdüğü kadına mesaj attı: Durumu öğrenen... Haberi Görüntüle

2024'TE 68 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI YAPILIR MI?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin aylar öncesinde yaptığı bir açıklamasında "Şu anda 68 bin öğretmen ihtiyacımız var. Yaklaşık ama bu rakam. Başka parametrelerle birlikte öğretmen ihtiyaç rakamımızı sürekli güncelliyoruz. Çünkü müfredat ve Talim Terbiyeyi Kurulu Başkanlığı sürekli müfredat güncellemesi yaptığı için biz de okullarımızdaki devam, kayıt ve benzeri rakamlar üzerinden sürekli güncelleme yaptığımız için öğretmen ihtiyacımız güncelleniyor." demişti. 2024 yılında kaç öğretmen atanacağı henüz netlik kazanmadı. 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading