23 Eylül Üsküdar su kesintisi | Üsküdar-Ümraniye sular ne zaman saat kaçta gelecek?

23 Eylül Üsküdar su kesintisi | Üsküdar-Ümraniye sular ne zaman saat kaçta gelecek?

23 Eylül Üsküdar su kesintisi | İSKİ 23 Eylül Pazartesi günü suların kesik olacağı ilçeleri açıkladı. Buna göre bazı ilçelerde 19 saate varan su kesintileri olacak Beykoz, Ümraniye ve Üsküdar'da da uzun sürek su kesintisi yaşanacak. Bu ilçelerde yaşayan vatandaşlar suların ne zaman geleceğini merak ediyor. Peki Üsküdar-Ümraniye sular ne zaman saat kaçta gelecek?

Gündem

23.09.2024, 17:34

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ)- planlı su kesintilerini resmi internet sitesinden duyurmaya devam ediyor. Bu kez 19 saat sürecek su kesintisi için vatandaşlar uyarıldı. Üsküdar, Ümraniye ve Beykoz ilçelerinde saatler süren su kesintisi başladı. 23 Eylül'de suların ne zaman saat kaçta geleceği ise pek çok kişi tarafından merak ediliyor. 

Türkiye vatandaşlarını en hızlı tahliye eden tek ülke: Son 4 yılda 3 kıtada 115 bin tahliye! Türkiye vatandaşlarını en hızlı tahliye eden tek ülke: Son 4... Haberi Görüntüle

ÜSKÜDAR SULAR NE ZAMAN, SAAT KAÇTA GELECEK?

Üsküdar, Ümraniye ve Beykoz'un bazı mahallelerinde su kesintisi yaşanacak.Duyuruya göre, Üsküdar, Ümraniye ve Beykoz'da saatler süren su kesintileri yaşanacak. Su kesintileri 19 saat sonra giderilmesi bekleniyor. 19 saat süreyle planlanan su kesintisi, 23 Eylül Pazartesi saat 10.00 ile 24 Eylül Salı 04.00 arasında sürecek. Bölgede suların en geç 23 Eylül sabaha karşı saat 04.00'te gelmesi bekleniyor.

İlke Naz Hoş kimdir? Paravolley Milli Takım oyuncusu İlke Naz Hoş kaç yaşında? İlke Naz Hoş kimdir? Paravolley Milli Takım oyuncusu İlke Naz... Haberi Görüntüle

23 EYLÜL ÜSKÜDAR, BEYKOZ, ÜMRANİYE SU KESİNTİSİ

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), su kesintisi planları paylaşıldı. İSKİ'nin açıklamasına göre, Ümraniye Belediyesi tarafından inşa edilen Mithatpaşa Caddesi otopark inşaat sahasında kalan isale hattının deplase edilen hatta bağlantısı yapılacak.

FETÖ Elebaşı'nın ölümüne şok indirim kampanyası: Alışverişte fırsat! Kampanya devam ediyor aldın aldın... FETÖ Elebaşı'nın ölümüne şok indirim kampanyası: Alışverişte fırsat! Kampanya devam... Haberi Görüntüle

SU KESİNTİSİ HANGİ MAHALLELERDE

18 saat süreyle 3 ilçede su verilemeyecek mahalleler şöyle: "Üsküdar'da Mehmet Akif Ersoy, Kuleli, Yavuztürk, Bahçelievler, Güzeltepe, Kandilli, Küçüksu, Çengelköy ve Kirazlıtepe mahalleleri. Ümraniye'de Atatürk, Tantavi, İstiklal, Atakent, Armağanevler, Site, Saray, Namık Kemal, Esenevler, Finanskent, Kazım Karabekir, Dumlupınar, Elmalıkent, Topağacı, İnkılap ve Hekimbaşı mahalleleri. Beykoz'da Yeni Mahalle'nin üst kotları."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading