Yandex Metrica

24, 25, 26 Eylül Bartın'da okullar tatil mi? Eğitime sel arası gelecek mi?

24, 25, 26 Eylül Bartın'da okullar tatil mi? Eğitime sel arası gelecek mi?

Şiddetli yağışların sel riskini arttırdığı Bartın'da okullar tatil olacak mı? Zonguldak'ta eğitime verilen 1 günlük aranın ardından Bartınlı öğrenciler de okul tatil olacak mı sorusuna cevap arıyor. Peki Bartın'da eğitime ara verilecek mi? 24, 25, 26 Eylül'de okul var mı?

Genel

23.09.2024, 13:00

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son dakika açıklamasında Zonguldak başta olmak üzere Bartın ve Düzce için sel uyarı geldi. Karadeniz'in kıyı kesimleri için fırtına ve yağış uyarıları arka arkaya gelirken öğrenciler eğitime ara verilip verilmeyeceğini merak etmeye başladı.

İstanbullular dikkat: Bu yollar yaya ve araç trafiğine kapatılacak! İstanbullular dikkat: Bu yollar yaya ve araç trafiğine kapatılacak! Haberi Görüntüle

24, 25, 26 EYLÜL BARTIN'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Dün gece Zonguldak Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada kent genelinde, olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün için tüm resmi ve özel örgün ile yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime ara verildiği belirtilmişti. Bu açıklamanın ardından sel uyarılarının sıkça yapıldığı Bartın'da da eğitime ara verilmesi gündeme geldi.

Şiddetli yağışların yaşandığı Bartın'da eğitime ara verilecek mi? Bartın Valiliği'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklada, kuvvetli yağışa dikkat edilmesi yönünde talimat verildi. 

Yeşil ulaşım için hedef sıfır emisyon! Bakan Uraloğlu açıkladı: Yılda 60 milyon TL tasarruf sağlayacak! Yeşil ulaşım için hedef sıfır emisyon! Bakan Uraloğlu açıkladı: Yılda... Haberi Görüntüle

BARTIN VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA YAPILDI

Valilikten yapılan açıklamanın devamında, "Meteorolojik verilere göre ilimizde yerel kuvvetli (25/70kg/metreküp) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklenmetedir. 

Vatandaşlarımızın meydana gelebilecek sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmalarını önemle rica ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Bartın Valiliği'nden okulların tatil edilip edilmeyeceğine ilişkin bir bilgi verilmedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading