Yandex Metrica

Sitede Ara

26 Temmuz bugün Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuşlar iptal mi? Hangi uçuşlar iptal edildi?

26 Temmuz bugün Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuşlar iptal mi? Hangi uçuşlar iptal edildi?

26 Temmuz Cuma günü İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle Sabiha Gökçen kalkışlı uçuşların bazılarının iptal edileceği açıklandı. Bileti olan ve uçuş saatini beklemeye başlayan vatandaşlar ise 26 Temmuz bugün Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuşlar iptal mi? Hani uçuşlar iptal edildi? sorularına yanıt aramaya başladı. Uçuş iptalleri için  havayolunun web sitesi ve çağrı merkezinden bilgi alabilirsiniz. 

Gündem

26.07.2024, 09:39

Sabiha Gökçen Havalimanı işletmecisi HEAŞ (Havaalanı işletme ve Havacılık Endüstrileri A.Ş) bazı seferlerin iptal olacağını duyurdu. İptal edilecek seferlerin toplam seferlere oranının yüzde 5'i kadar olduğu belirtildi. Meteorolojik Acil Durum Komitesi (MADKOM) kararı ile iptal edilecek seferlerin hangileri olduğu ise merak konusu oldu.

19 ilde FETÖ'ye 'KISKAÇ' operasyonu: ByLock kullanan çok sayıda şüpheli yakalandı 19 ilde FETÖ'ye 'KISKAÇ' operasyonu: ByLock kullanan çok sayıda şüpheli... Haberi Görüntüle

26 TEMMUZ BUGÜN SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI'NDA UÇUŞLAR İPTAL Mİ?

Beklenen olumsuz hava nedeniyle Meteorolojik Acil Durum Komitesi (MADKOM) kararı ile uçuşların yüzde 5’inini iptal edildiği belirtildi.  HEAŞ’ın sosyal medya hesabından konuya ilişkin duyuru yayımladı. Duyruda şöyle denildi; "Sabiha Gökçen Havalimanında 26.07. 2024 yarın beklenen olumsuz meteorolojik şartları nedeniyle, MADKOM toplantısında karar alınmıştır. MADKOM’da alınan karara göre; saat 15.00’e kadar olan uçuşların yüzde 5’i iptal edilecektir. Uçuşunuzu havayolunun web sitesi ve çağrı merkezinden takip edebilirsiniz" denildi.

İzmir'de 2 kişinin akıma kapılarak ölümüne ilişkin davada yeni gelişme! Ara karar açıklandı İzmir'de 2 kişinin akıma kapılarak ölümüne ilişkin davada yeni gelişme!... Haberi Görüntüle

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI'NDA HANGİ UÇUŞLAR İPTAL?

Sabiha Gökçen Havayolu'nda hangi seferlerin iptal olduğuna ilişkin havayolunun web sitesi ve çağrı merkezinden bilgi alarak öğrenebilirsiniz. https://www.sabihagokcen.aero/yolcu-ve-ziyaretciler/yolcu-rehberi/ucus-bilgi-ekrani üzerinden uçak seferleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca bilet alınan hava yolu şirketinin internet sitesinden de uçuşların iptal edilip edilmediği sorgulanabilir. İptal olan sefer bilgilerine Pegasus ve THY'nin internet sitesi üzerinden bilet bilgilerinizi girerek de öğrenebilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading