28 Ekim (Bugün) İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi? 28 Ekim'de İETT otobüs, metrobüs, metro bedava mı?

28 Ekim (Bugün) İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi? 28 Ekim'de İETT otobüs, metrobüs, metro bedava mı?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm Türkiye'de çeşitli etkinliklerlele kutlanacak. Kutlamaların her sene olduğu gibi ana noktalarından birisi de İstanbul olacak. Bilindiği üzere Cumhuriyet Bayramı 28 Ekim öğleden sonra başlar ve 29 Ekim'de gün boyu devam eder. Cumhuriyet Bayramı'nda toplu taşımaların ücretsiz olduğunun açıklanmasının ardından 28 Ekim (Bugün) İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi? soruları sorulmaya başlandı. Peki 28 Ekim'de İETT otobüs, metrobüs, metro bedava mı? 28 Ekim'de İstanbul'da toplu taşımalar bedava olacak mı?

Gündem

21.10.2024, 15:50

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının hazırlıkları yapılırken ülke genelinde toplu taşımaların ücretsiz olduğuna dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan imzası ile yayımlanan ücretsiz toplu ulaşım kararının ardından 28 Ekim Pazartesi günü İstanbul'da otobüs, metro ve metrobüs seferlerinin ücretsiz olup olmadığı merak konusu oldu. Bilindiği üzere 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 1.5 gün resmi tatil olarak 28 Ekim öğleden sonra başlar. 28 Ekim (Bugün) İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi? 28 Ekim'de İETT otobüs, metrobüs, metro bedava mı? soruları ise pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı.

Irak'ın kuzeyinde çok sayıda terörist öldürüldü Irak'ın kuzeyinde çok sayıda terörist öldürüldü Haberi Görüntüle

28 EKİM BUGÜN İSTANBUL'DA OTOBÜSLER ÜCRETSİZ Mİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre 29 Ekim Salı günü toplu taşıma hizmetleri ücretsiz olacak. 29 Ekim'de Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı'nda ulaşım bedava olacak. Ücretsiz ulaşımın sadece 29 Ekim'de olması ve 28 Ekim'i kapsamaması bekleniyor. 

28_Ekimde_İstanbulda_otobüsler_ücretsiz_mi.webp

Ünlü Alman marketi Aldi'nin 'Türk Aile' reklamı olay oldu: Sosyal medyada tepkiler yükseldi Ünlü Alman marketi Aldi'nin 'Türk Aile' reklamı olay oldu: Sosyal... Haberi Görüntüle

28 EKİM BUGÜN İSTANBUL'DA İETT METRO, METROBÜS BEDAVA MI?

29 Ekim günü Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 81 ilde coşku ile kutlanacak. İstanbul'da ise yürüyüşler, kortejler ve konserlerle bayram kutlaması yapılacak. İstanbul'da 28 Ekim'de toplu taşıma sefelerinin normal ücret tarifesinden hizmet vermesi bekleniyor. 

Ceza infaz hükümleri değişiyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kriminal tipler sokakta dolaşamayacak Ceza infaz hükümleri değişiyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kriminal tipler sokakta dolaşamayacak Haberi Görüntüle

29 EKİM'DE OKUL VAR MI?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda okullar kapalıdır. Resmi tatil olan 29 Ekim'de kamu kurum ve kuruluşları da kapalıdır. 

Soğuk hava dalgası ne kadar sürecek? Hangi illerde kar yağacak? Soğuk hava dalgası ne kadar sürecek? Hangi illerde kar yağacak? Haberi Görüntüle

İZMİR VE ANKARA'DA 28 EKİM'DE TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı'nda ulaşım ücretsiz olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading