Sitede Ara

28 Ekim günü hastaneler yarım gün mü hizmet verecek? İşte cevabı..

28 Ekim günü hastaneler yarım gün mü hizmet verecek? İşte cevabı..

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının yaklaşmasıyla beraber hastane hizmetleri hakkında birçok vatandaş araştırmaya koyuldu. Birçok kamu ve devlet dairesinin izin yapağı Bayramın 1 gün öncesinde hastanelerin yarım gün olup olmayacağı bir hayli merak edilmeye başlandı. 

Gündem

24.10.2024, 11:18

Tüm ülke Cumhuriyetin 101. yaş gününü kutlamak için hazırlıklara başladı. Heyecan içerisinde olan vatandaşlar resmi tatil olan günde hastane, sağlık ocakları ve eczaneleri hizmet verip vermeyeceği noktasını araştırıyor.

Kara kış kapıya dayandı! Rusya'dan soğuk hava dalgası geliyor Kara kış kapıya dayandı! Rusya'dan soğuk hava dalgası geliyor Haberi Görüntüle

YARIM GÜN MÜ?

Milyonlarca vatandaş 29 Ekim Cumhuriyet Bayramın bir günce olan 28 Ekim tarihinde hastanelerin yarım gün hizmet verip vermeyeceğini merak etmeye başladı. Devlet daireleri bu tarih içerisinde yarım gün hizmet verecek. Bu kapsamda hastanelerde saat 13:00'da kadar açık olacak.

Hastaneye gitmek isteyen vatandaşlar, saat 13:00'a kadar hizmet alabilecek. Bu saaten sonra ise acil servisi hizmete devam edecek.

MSB açıkladı! Irak’ın kuzeyinde PKK'ya ağır darbe MSB açıkladı! Irak’ın kuzeyinde PKK'ya ağır darbe Haberi Görüntüle

SAĞLIK OCAKLARI AÇIK OLACAK MI? 

2024 yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, salı gününe denk geliyor. Bu yıl, 28 Ekim Pazartesi yarım gün tatil olunca, kamu çalışanları için toplamda 1.5 günlük bir tatil keyfi yaşanacak. 

Cumhuriyetimizin ilanı dolayısıyla kutlamalar ülke genelinde coşkuyla devam ederken, sağlık ocakları bu günlerde kapalı olacak. Tedavi veya ilaç ihtiyacı olanlar, 30 Ekim'den itibaren hizmet alabilecek. 

İstanbul'un su durumu belli oldu: Barajların doluluk oranını İSKİ açıkladı! 22 Ekim İtibarıyla doluluk oranı ne kadar? İstanbul'un su durumu belli oldu: Barajların doluluk oranını İSKİ açıkladı!... Haberi Görüntüle

SAĞLIK OCAKLARI ÇALIŞMA SAATLERİ

Sağlık ocakları, her hafta içi günlerinde 08.00 ile 17.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Öğle arası ise 12.00 ile 13.00 saatleri arasında yapılmaktadır; bu saat diliminde sağlık çalışanları dinlenmektedir. Dolayısıyla, vatandaşların sağlık ocaklarına başvuruları için en uygun zaman, öğle arasının ardından, yani 13.00'ten itibaren olacaktır.

Hafta sonları, yani cumartesi ve pazar günleri sağlık ocakları kapalıdır. Bu nedenle, randevu ve muayene işlemleri için hafta içi saatlerini göz önünde bulundurmak önemlidir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading