Yandex Metrica

Sitede Ara

28. kattaki odada neler konuşuldu? Seçil Erzan davasında Fatih Terim bakın kime kefil olmuş

28. kattaki odada neler konuşuldu? Seçil Erzan davasında Fatih Terim bakın kime kefil olmuş

Dilan Polat'la aynı koğuşta kalmaya başlayan Seçil Erzan'ın bankada alıkonulduğu iddiasıyla başlatılan soruşturmada ifade veren Deniz Bank Genel Müdürü Hakan Ateş, 28. kattaki odasında Fatih Terim, Arda Turan ve Emre Belözoğlu ile 8 Nisan'da yaptıkları görüşmeyi anlattı.

Gündem

10.07.2024, 11:34

Kamuoyunda "yüksek karlı gizli fon" adıyla bilinen, aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan davasına  ilişkin ayrıntılar gelmeye devam ediyor.

Dilan Polat'la aynı koğuşta kalmaya başlayan Seçil Erzan'ın bankada alıkonulduğu iddiasıyla başlatılan soruşturmada ifade veren Deniz Bank Genel Müdürü Hakan Ateş, 28. kattaki odasında Fatih Terim, Arda Turan ve Emre Belözoğlu ile 8 Nisan'da yaptıkları görüşmeyi anlattı.

Terör yuvalarına Mehmetçik pençesi: Çok sayıda terörist havaya uçuruldu Terör yuvalarına Mehmetçik pençesi: Çok sayıda terörist havaya uçuruldu Haberi Görüntüle

''EMRE BELÖZOĞLU'NUN ŞİKAYETÇİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİM''

Hürriyet'te yer alan haberde Hakan Ateş, verdiği ifadede şunları kaydetti;

''Seçil Erzan şube müdürümüzdür. İlk şahsi tanışıklığım 2019 yılında Fatih Terim’in Florya’daki kulübe daveti sebebi ile gitmemle olmuştur. Zaten o dönem Galatasaray Kulübü ile Denizbank çalıştığı için ben de bu davete icabet etmiştim. Ondan sonra kendisi ile ne telefon üzerinden ne de şahsen herhangi bir irtibatım oldu. Olsa dahi genel müdür olduğumdan doğal bir durumdur. Sonraki süreçte Erzan’ı ilk olarak 9 Nisan 2023’te genel müdürlüğün 18. katındaki toplantı odasında gördüm. Şöyle ki 7 Nisan’da banka yöneticilerinden Tanju Kaya beni iki ayrı şikayetçinin bankada paraları olduğunu, fakat bu paraların Seçil Erzan tarafından fon vaadiyle alındığını ve sonrasında kendisine ulaşamadıklarını dile getirdi. Hatta bunun dışında Bülent Çeviker-İnci Çeviker ile Emre Belözoğlu ve Volkan Bahçekapılı’nın şikâyetçi olduklarını öğrendim.

Kayıp Narin soruşturmasında yeni gelişme! Soruşturmanın seyrini değiştiren araba ilk kez görüntülendi! Kayıp Narin soruşturmasında yeni gelişme! Soruşturmanın seyrini değiştiren araba ilk... Haberi Görüntüle

''FATİH TERİM, SEÇİL ERZAN'A KEFİL OLDU''

Akşam ise Fatih Terim şahsi telefonumu arayarak Bodrum’dan geleceğini ve oruçlu olduğunu, akşamına benimle görüşmek istediğini söyledi. Bir gün sonra genel müdürlükte buluşmak için randevulaştık. Fatih Terim, Arda Turan ve Emre Belözoğlu ile 8 Nisan’da genel müdürlüğe geldi. 28. kattaki odamda görüştük. Emre ve Arda çok büyük rakamlardan bahsederek milyon dolarları elden Seçil Erzan’a verdiklerini söyledi. Emre Belözoğlu ve Arda Turan, Seçil Erzan’a para vermeden önce Fatih Terim’e danıştıklarını dile getirdi. Fatih Terim’in kendilerine Seçil Erzan’ı kızı gibi gördüğünü ve güvenebileceklerini söylediğini ifade ettiler. Fatih Terim de o esnada bu konuşmaları doğruladı.

Love Next Door 5. bölüm ne zaman? Love Next Door 6. 7. 8. bölüm ne zaman yayınlanacak? Love Next Door 5. bölüm ne zaman? Love Next Door... Haberi Görüntüle

''DOĞRULARI ANLATMASINI İSTEDİM''

Bir sonraki gün telefonla detaylı bilgi aldım. Akşam 18.00 civarında genel müdürlüğe geldim. Seçil Erzan’ın olduğu toplantı odasında en fazla 5-10 dakika kaldım. Tanju Kaya, Seçil Erzan ile görüşmelerinde bir sonuca ulaşamadığını, rakamların havalarda uçuştuğunu hatta bu kişinin tutarlı bilgi vermediğini dile getirmişti. Seçil Erzan’ın yanına giderek ‘Geçmiş olsun, doğru neyse onları anlat, insanlar mağdur olmasın’ şeklinde cümleler kullandım. Ağzımdan kesinlikle zimmet kelimesi çıkmadı. Tamamen gerçekleri söylemesini istedim.

Yakup Köse'yi hedef almıştı! Nefret tohumunun baş aktörü Ümit Özdağ hakkında iddianame hazırlandı! Yakup Köse'yi hedef almıştı! Nefret tohumunun baş aktörü Ümit Özdağ... Haberi Görüntüle

''ZİMMET KELİMESİNİ KULLANMADIM''

2019 yılından sonra Seçil Erzan’ı ilk kez ve son kez 9 Nisan 2023’te 5 ile 10 dakikalık zaman aralığında gördüm. Kendisini ben de hiçbir personelim de hürriyetinden yoksun kılmamıştır. Olayın ortaya çıkmasından sonra vereceği ifadelerde zimmet kelimesini kullanmasına ilişkin hiçbir beyanda bulanmadım. Kendisine baskı yapmadım. Doğruyu söylemesi için telkinlerde bulundum. Seçil Erzan’ın getirdiği belgeleri dahi görmedim.”

Türkiye öyle bir icat yaptı ki! ABD, Çin ve Rusya'ya şoka girdi: Uzaya Türk mührü vurulacak! Türkiye öyle bir icat yaptı ki! ABD, Çin ve Rusya'ya... Haberi Görüntüle

ALIKONULDUĞUNU İDDİA ETMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere özel fon vurgununun 7 Nisan tarihinde ortaya çıkmasının ardından banka yetkilileri tarafından sorguya alınan Seçil Erzan, 9-10 Nisan’da Denizbank’ın Şişli Esentepe’deki genel merkezinde 20 saat sorgulandığını, baskı gördüğünü hatta alıkonulduğunu iddia etmişti. Bununla yetinmeyen Seçil Erzan, kendisine serum takıldığını da iddia etmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading