Yandex Metrica

Sitede Ara

28 Şubat ZTK bugün hangi maçlar var ve hangi kanalda? Avrupa'da bugün kimim maçı var? Inter, Napoli, Panaitolikos...

28 Şubat ZTK bugün hangi maçlar var ve hangi kanalda? Avrupa'da bugün kimim maçı var? Inter, Napoli, Panaitolikos...

Türkiye Kupası'nda çeyrek final heyecanı devam ediyor. Bugün Trabzonspor, Başakşehir, Beşiktaş ve Konyaspor gibi takımlar sahaya çıkacak. Galatasaray ise çeyrek finalin son maçında Karagümrük ile karşılaşacak. Türkiye'nin yanı sıra Avrupa'da da maç programı oldukça yoğun, 28 Şubat bugün  İtalya Ligi ve Yunanistan Ligi’nde program belli oldu. Fatih Terim’in çalıştırdığı Panathinaikos, Aris Saloniki takımıyla kozlarını paylaşacak. Futbolseverler 28 Şubat Çarşamba (bugün) oynanacak maçları araştırıyor. Peki, Bugün hangi maçlar var, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, 28 Şubat çarşamba günü oynanacak mücadeleler…

Spor

29.02.2024, 07:20

Türkiye'de ve Avrupa'da bugün oynanacak karşılaşmalar futbolseverler tarafından merak ediliyor. Türkiye Kupası'nda çeyrek finale kalma başarısı gösteren Beşiktaş, Konyaspor'u konuk edecek. Trabzonspor ise Başakşehir ile karşılaşacak.

Yunanistan Ligi'ni yakından takip edenler için ise 28 Şubat Çarşamba (bugün) PAOK ise deplasmanda Panserraikos’la karşı karşıya geliyor. İtalya Ligi'nde ise iki kritik maç gündeme gelmekte. Sassuolo, Napoli’yi konuk ederken İnter- Atalanta ile karşılaşacak. 

Amedspor, TFF ile anlaştı! Amed Sportif maçları nerede oynacak? Amedspor, TFF ile anlaştı! Amed Sportif maçları nerede oynacak? Haberi Görüntüle

28 ŞUBAT ÇARŞAMBA BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI ÇEYREK FİNAL

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçlarında Beşiktaş - Konyaspor’u konuk ederken Trabzonspor Başakşehir’le karşı karşıya geliyor. İki karşılaşmada şifresiz olarak ATV ekranlara gelecek.

17:30 Trabzonspor - Başakşehir FK (A Spor)

20:45 Beşiktaş - Konyaspor (A Spor)

İTALYA SERİE A LİGİ

20:00 Sassuolo - Napoli

22:45 Inter - Atalanta

YUNANİSTAN LİGİ

16:00 Asteras Tripolis - Kifisia

16:00 Volos NFC - OFI

18:00 Atromitos - Lamia

18:00 Panaitolikos - Olympiakos

20:00 AEK Atina - PAS Giannina

21:00 Panserraikos - PAOK

22:00 Panathinaikos - Aris Saloniki

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading