3 Eylül MasterChef'te kim elendi? Yarışmada üzen ayrılık: Çağatay neden veda etti?

3 Eylül MasterChef'te kim elendi? Yarışmada üzen ayrılık: Çağatay neden veda etti?

TV8'in sevilen yarışma programı MasterChef'te bir eleme gecesi daha yaşandı. Bu seferki eleme diğerlerinden daha farklı oldu. Programın 74. bölümünde Çağatay rahatsızlığı nedeniyle yarışmaya veda ederken; Gamze, Tahsin, Eda, Kıvanç, Batuhan, Tolga ve Sefa yarışmada kalmak için büyük mücadele verdi.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 21:22

MasterChef Türkiye, dün akşam 74. bölümüyle ekranlara geldi. 7 yarışmacı bir hafta dahad kalabilmek için kıyasıya mücadele etti. Gamze, Tahsin, Eda, Kıvanç, Batuhan, Tolga ve Sefa'dan kimin gideceği merak konusu oldu.

Programın sevenleri "MasterChef kim elendi?" sorusunun cevabını merak etti.

Bir Gece Masalı hangi günler, hangi kanalda yayınlanıyor? Bir Gece Masalı hangi günler, hangi kanalda yayınlanıyor? Haberi Görüntüle

MASTERCHEF İLK TUR 

MasterChef'in ilk turunda, Gamze, Tahsin, Eda, Kıvanç, Batuhan, Tolga ve Sefa mürdüm eriği ve acı biberle en iyi yaratıcı yemeği yapmak için mücadele etti. 

İlk turda Tahsin, Kıvanç Tolga yukarı çıktı.

Çağatay'ın rahatsızlığı nedeniyle yarışmadan ayrılmasıyla format da değişti. Haftaya final düellosu yapılacak.

Emily in Paris 5. sezon ne zaman başlıyor? Emily in Paris 5. sezon ne zaman başlıyor? Haberi Görüntüle

MASTERCHEF KİM ELENDİ? 

MasterChef'te bu hafta elenen olmadı. Şefler, Çağatay'ın kararının ardından yarışmacılardan bir süre izin istedi. 

Ardından Somer Şef, "Bizim de başımıza ilk kez gelen bir konu. Bir toplantı yaptık, herkes görüşlerini sundu. Bugün normal eleme oyunumuzu oynuyoruz. İkinci turdan en az başarılı olan adayımız çıkıyor. Normalde o arkadaş bize gece veda etti. Bu gecenin en az başarılı olan adayı önümüzdeki haftanın sonunda aynı turu oynadıktan sonra en az başarılı olan adayıyla bir final düellosu yapacak ve o iki adaydan bir tanesi elenecek." dedi. 

Bir Gece Masalı hangi günler, hangi kanalda yayınlanıyor? Bir Gece Masalı hangi günler, hangi kanalda yayınlanıyor? Haberi Görüntüle

MASTERCHEF ÇAĞATAY YARIŞMAYA VEDA ETTİ 

Azerbaycan'da yarıştıktan sonra rahatsızlığının arttığını söyleyen yarışmacı, "İyi olmaya çalışıyorum, tedavim devam ediyor şu an. Ayakta durmakta zorlanıyorum. Sırtımdaki omur iliklerim birinde kas zedelenmesi oluşmuş. Çok fazla konuşurken nefesim yetmiyorum. Sağ böbreğim de taş üretmiş sanıyorum. Aynı zamanda onun ağrısını çekiyorum. Çok özür diliyorum sizden de. Bu sebepten dolayı çok teşekkür ediyorum ama hareket edemiyorum. Daha fazla kendimi riske atabilecek hamleden kaçınmak istiyorum açıkçası" dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading