3 yıl dolmadan emekli maaşını taşıyanlar 20 bin TL kazanıyor! ING Bank’tan çılgın promosyon

3 yıl dolmadan emekli maaşını taşıyanlar 20 bin TL kazanıyor! ING Bank’tan çılgın promosyon

3 yıl dolmadan emekli maaşını başka bir bankaya taşımak isteyenler cayma hakkı bedelini ödeyerek bunu gerçekleştirebiliyor. Hem yeni emeklilerin hem de EYT’lilerin faydalanabileceği bu süper promosyonu ING Bank sizlere sunuyor. İşte 2024 yılı cayma hakkı ücreti…

Ekonomi

03.10.2024, 01:35

Emekli banka promosyonları Ekim ayında yeniden zirve yapıyor. En çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan ING Bank, emeklilere toplamda 20 bin TL promosyon veriyor. Halihazırdaki bankasından 3 yıl dolmadan ayrılmak isteyenlerde cayma bedeli miktarını sorguluyor.

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı’ndan emekli olanlar maaşlarını ING Bank’a taşıdıkları takdirde 20 bin TL’ye kadar promosyon almaya hak kazanıyor. Emekli promosyon işlemleri sırasında bankalar tarafından 3 yıl taahhüt istenirken bu süre dolmadan cayma bedelini ödeyenler başka bir bankaya transfer olabiliyor.

ING Bank SGK emeklilerine ek koşulsuz hiçbir şart gözetmeksizin 15 bin TL’ye kadar nakit promosyon veriyor. Bunun yanında ayrıca Otomatik Fatura Talimatına 3 bin TL, Turuncu Hesap Kampanyası ile de 2 bin TL, toplamda 20 bin TL promosyona hak elde edilebiliyor. Üstelik bu promosyondan yeni emekliler ve EYT’lilerde yararlanabiliyor.

ING Bank emekli promosyon

İnternet üzerinden alışveriş yapanlar dikkat: Ürün alırken 'karanlık ticari tasarım' ile kandırılmayın! İnternet üzerinden alışveriş yapanlar dikkat: Ürün alırken 'karanlık ticari tasarım'... Haberi Görüntüle

3 YIL DOLMADAN CAYMA BEDELİ HAKKI

1 aylık toplam aylık gelir tutarı;

  • 10.000 TL’ye kadar olanlara 6.250 TL
  • 10.000 TL - 15.000 TL arasında olanlara 10.000 TL
  • 15.000 TL - 20.000 TL arasında olanlara 12.500 TL
  • 20.000 TL ve üzerinde olanlara 15.000 TL nakit promosyon veriliyor.

Bu kampanyadan emekli maaşını 3 yıl boyunca ING Bank’tan alma taahhüdü veren ve nakit promosyon ödemesi alan mevcut ve yeni emekli maaş müşterileri de yararlanabiliyor. Başvuru işlemleri ise Cebimdeki Danışman, ING Telefon Bankacılığı ve ING Şubeleri aracılığı ile yapılabiliyor.

SGK emeklileri diledikleri zaman promosyon dönemlerinde başka bir bankaya geçiş yapabiliyor. Ancak bunun için cayma hakkı bedelini ödemeleri gerekiyor. 3 yıl dolmadan başka bir bankaya geçiş yapacak olan emeklilerin cayma bedeli olarak taahhüdün kalan süresi dikkate alınarak kıstelyevm esasına göre kendilerinden kesinti yapılıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading