Yandex Metrica

360 Euro'luk üç dron, 4 milyon Euro'luk tankı hurdaya çevirdi

Harp alanında 360 Euro'luk dron mucizesi yaşandı! Ukraya her biri 368 avro olan 3 dronla 4,5 milyon dolar değerindeki bir Rus T-90 Proryv (Çığır Açan) tankını hurdaya çevirdi.

Dünya

28.05.2024, 15:22

Savaşın inisiyatif sahibi olan Rusya'nın çıkarlarına yöneldiği ve işgalcilerin yaklaşan bir saldırı korkusunun olduğu bir dönemde Ukrayna, silahlı kuvvetlerini ve cephaneliğini geliştirmek için her şeyi yapıyor. Bu göz önüne alındığında, Ukrayna'nın her başarısı büyük bir zafer olarak müjdeleniyor. 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Şubat 2022'de başlattığı Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin başlangıcından bu yana Kiev, belirli bir silahın, yani insansız hava araçlarının üretimi ve geliştirilmesine odaklandı. 

Bu senaryoda, Ukrayna İçişleri Bakanı'nın eski danışmanı Anton Gerashchenko, sosyal ağ X'te bir Rus tankının Ukrayna birlikleri tarafından imha edildiğinin gözlemlendiği bir videoyu gösterdi. 

Ejderha'nın gözü iki ülkede! Uçak gemisi kritik bölgeye konuşlandırıldı: Operasyon için gün sayılıyor Ejderha'nın gözü iki ülkede! Uçak gemisi kritik bölgeye konuşlandırıldı: Operasyon... Haberi Görüntüle

360 EURO'LUK DRON MUCİZESİ

Eski danışmanın belirttiği gibi, "400 dolarlık (368 avro) üç drone, 4,5 milyon dolar değerindeki bir Rus T-90 Proryv (Çığır Açan) tankını hurda metale dönüştürdü."  Gerashchenko yayında, "Ukraynalı savunuculara böylesine mükemmel çalışmalarından dolayı şeref ve teşekkürler!" ifadelerini kullandı.

Ukrayna Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanlığı'na göre, 25 Nisan itibarıyla Rusya, tam kapsamlı işgalin başlangıcından bu yana Ukrayna'da 15'i dün olmak üzere 7.650 tank kaybetti.

Habere Tepki Ver

5

0

2

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading