7 Temmuz Van Ferhat Göçer konseri ne zaman, saat kaçta?

7 Temmuz Van Ferhat Göçer konseri ne zaman, saat kaçta?

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Kültüryolu Festivallerinin sıradaki ayağı Van'da başladı. Festival 29 Haziran - 07 Temmuz  tarihleri arasında Van'da yapılacak. Kültüryolu Festivali'ne birbirinden ünlü isimler de konserleri ile katılıyor. 7 Temmuz Pazar günü Van'da sevilen şarkıcı Ferhat Göçer konser verecek. Peki 7 Temmuz Van Ferhat Göçer konseri ne zaman, saat kaçta?

Gündem

06.07.2024, 16:23

29 Haziran - 07 Temmuz  tarihleri arasında düzenlenen Van Kültüryolu Festivali büyük bir heyecanla başladı. Festvival kapsamında konserlerden sergilere, tiyatrodan opera ve bale gösterilerine kadar çok sayıda etkinlik gerçekleştirilecek. Etkinliklere oldukça yoğun katılım bekleniyor. Van Kültüryolu Festivali'nde sevilen şarkıcılar da konserler verecek. 

Siyonist şakşakçıları dört köşe: Sözcü Sinvar'ın ölümünü böyle duyurdu: Siyonist şakşakçıları dört köşe: Sözcü Sinvar'ın ölümünü böyle duyurdu: "İsrail... Haberi Görüntüle

7 TEMMUZ VAN FERHAT GÖÇER KONSERİ NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Van Kültüryolu festivali kapsamında sevilen şarkıcı Ferhat Göçer 7 Temmuz'da konser verecek. Ferhat Göçer'in konseri saat 20.00'de başlayacak. 

Kayseri'de 105 asker apar topar hastaneye kaldırıldı! Ambulanslar gece boyunca mekik dokudu Kayseri'de 105 asker apar topar hastaneye kaldırıldı! Ambulanslar gece boyunca... Haberi Görüntüle

FERHAT GÖÇER KONSERİ NEREDE?

Konserin Atatürk Kültür Parkı'nda yapılacağı belirtildi. 

Ferhat_Göçer_Van_Konser_7_Temmuz.JPG

Habere Tepki Ver

2

1

0

0

0

2

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading