A Milli Takım'da şok sakatlık! EURO 2024 kadrosundan çıkarıldı

A Milli Takım'da şok sakatlık! EURO 2024 kadrosundan çıkarıldı

EURO 2024 öncesi A Milli Takım'da görev alan Enel Ünal'da endişelendiren bir sakatlık meydana geldi. TFF'nin açıklamasına göre; Ünal'ın sol ayak başparmağında kırık tespit edildi ve EURO 2024 kadrosundan çıkarıldı.

Spor

01.06.2024, 11:50

EURO 2024 hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım, kritik bir sakatlık haberiyle sarsıldı. Forvet oyuncusu Enes Ünal, antrenman sırasında aldığı darbe sonucu sol ayak başparmağında kırık tespit edilmesinin ardından aday kadrodan çıkarıldı.

Antalyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? Antalyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? Haberi Görüntüle

TFF'DEN RESMİ AÇIKLAMA

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Enes Ünal'ın sakatlığı hakkında resmi bir açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"A Millİ Takımımızın dün akşam gerçekleştirilen antrenmanı sırasında almış olduğu darbenin ardından muayene ve tetkikleri yapılan forvet oyuncumuz Enes Ünal’ın sol ayak başparmağında kırık tespit edildi. Enes’in yaşamış olduğu sakatlığın, EURO 2024 turnuvası süresince tam olarak iyileşmeyeceği belirlendiğinden, futbolcumuz A Milli Takımımızın 2024 Avrupa Şampiyonası geniş kadrosundan çıkarıldı."

Manchester United gözünü kararttı: iki milli yıldız oyuncu için 100 Milyon Euro'yu gözden çıkardı Manchester United gözünü kararttı: iki milli yıldız oyuncu için 100... Haberi Görüntüle

Fenerbahçeli eski dünya yıldızı için şok itiraf: Fenerbahçeli eski dünya yıldızı için şok itiraf: "tanıdığım en pinti... Haberi Görüntüle

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ'DEN SONRA BİR ŞOK DAHA

Enes Ünal'ın sakatlığı, A Milli Takım'da yaşanan ikinci büyük şok oldu. Daha önce savunma oyuncusu Çağlar Söyüncü de sakatlğı nedeniyle kadrodan çıkarılmıştı. Bu iki önemli oyuncunun eksikliği, takımın EURO 2024 hazırlıklarını olumsuz etkileyebilir.

İzlanda'ya gol attı İspanya'yı salladı: Arda Güler buz üstünde dans etti İzlanda'ya gol attı İspanya'yı salladı: Arda Güler buz üstünde dans... Haberi Görüntüle

TAKIMIN YENİ FORVET ARAYIŞI

Enes Ünal'ın kadrodan çıkarılmasının ardından teknik heyet, forvet hattında yeni bir düzenleme yapmak zorunda kalacak. Teknik direktörün, Ünal'ın yerine kiminle devam edeceği merak konusu. Milli takım, bu beklenmedik sakatlıklarla başa çıkmak ve kadroda gerekli değişiklikleri yapmak için hızlı bir şekilde harekete geçecek.

FIBA Kadınlar Süper Kupa şampiyonu Fenerbahçe oldu FIBA Kadınlar Süper Kupa şampiyonu Fenerbahçe oldu Haberi Görüntüle

TARAFTARLAR VE FOTBOLSEVERLER ENDİŞELİ

Taraftarlar ve futbolseverler, Enes Ünal'ın sakatlık haberiyle büyük bir üzüntü yaşadı. EURO 2024'te milli formayı giymesi beklenen Ünal, performansıyla büyük umutlar vaat ediyordu. Ancak yaşanan bu talihsiz sakatlık, hem oyuncu hem de milli takım için büyük bir kayıp olmakla kalmayıp aynı zmanda EURO 2024 için de endişeye sevk eden bir hal aldı.

Habere Tepki Ver

0

1

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading