ABD Başkanı Biden sahnede önce dondu, sonra boşlukla tokalaştı! İmdadına Obama yetişti

ABD Başkanı Biden sahnede önce dondu, sonra boşlukla tokalaştı! İmdadına Obama yetişti

ABD Başkanı Joe Biden'ın tuhaf hareketlere büründüğü yeni bir an yaşandı. Demokrat Parti için bağış toplama etkinliğine katılan Biden, sahnede bir anda donup kaldı ve boşlukla tokalaşmaya çalıştı. Biden'ın yardımına eski başkanlardan Barack Obama yetişti.  

Dünya

17.06.2024, 10:41

ABD Başkanı Joe Biden, boşlukla tokalaştığı ve donup kaldığı anlara bir yenisini ekledi. 

Selefi ABD Başkanı Barack Obama ile birlikte Demokrat Parti için bağış toplama etkinliğine katılan ABD Başkanı Biden, etkinlik sonrası sahnede bir anda boşluğa doğru donup kaldı. Biden'ın durumunu fark eden Obama yardıma yetişerek Biden'ı sahneden indirdi. 

Son nefesine kadar çatıştı! Yahya Sinvar’ın otopsisini yapan doktor konuştu: Her yerinde şarapnel parçaları vardı! Son nefesine kadar çatıştı! Yahya Sinvar’ın otopsisini yapan doktor konuştu:... Haberi Görüntüle

OBAMA SAHNEDEN İNDİRDİ

Biden aniden donup kalınca, durumu fark eden eski ABD Başkanı Barack Obama, Biden'ı kolundan tutarak sahneden indirdi.

NATO için tarihe geçecek adım! Bir ilk olacak NATO için tarihe geçecek adım! Bir ilk olacak Haberi Görüntüle

''BIDEN'IN AKIL SAĞLIĞI İYİ DEĞİL''

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda ABD'de zaman zaman tartışılan 'Joe Biden'ın akıl sağlığı' yeniden masaya yatırılmıştı. ABD basınından Wall Street Journal'a açıklamalarda bulunan üst düzey yetkililer, Biden'ın durumunun gittikçe daha da kötü olduğunu söylemişti.

Demokrat ve Cumhuriyetçi Parti'den 45'i aşkın üst düzey yetkili, Biden'ın konuşurken birçok şeyi karıştırdığını, durumunun hiç de iyi olmadığını anlatmıştı. Zaten gaflarıyla sıklıkla anılan Başkan'ın artık daha sık hata yaptığını, bazen toplantının tam da ortasında donup kaldığını, duyulamayacak seviyede konuştuğu belirtilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

2

1

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading