ABD-PKK kol kola! ABD'li kadın askerler terör örgütünün kadın kolu YPJ'li kadın teröristleri ziyaret etti

ABD-PKK kol kola! ABD'li kadın askerler terör örgütünün kadın kolu YPJ'li kadın teröristleri ziyaret etti

Suriye'de bulunan ABD'nin kadın askerleri terör örgütü PKK'nın kadın kolu YPJ'li kadın teröristleri ziyaret etti. ABD'li kadın askerleri terör örgütünün sözde komutanı Rohilat Efrin karşıladı.

Dünya

18.10.2024, 08:50

Terör örgütü kuran, onları birbiriyle çatıştıran, devletlere karşı verdiği silah ve topraklarla saldırtan ABD, Ortadoğu'daki terörist faaliyetlerine devam ediyor. Sınırımızda bir terör devleti kurma hayali Türkiye'nin değişen ve gelişen terörle mücadele duvarına çarpan emperyalist güç, özellikle PKK ve türevlerini her şeye rağmen desteklemeye devam ediyor. 

Baba Vanga'nın 2025 kehanetleri şok etti: Avrupa için karanlık günler mi geliyor? Laboratuvarlarda ne üretilecek? Uzaylılar ile ne zaman temas kurulacak? Baba Vanga'nın 2025 kehanetleri şok etti: Avrupa için karanlık günler... Haberi Görüntüle

TERÖR ÖRGÜTÜNE BÜYÜK ÖFKE VAR

Petrol tesislerinin bekçiliği görevi verilen örgüt, Suriye'ye ait petrolü yine Suriye devletine satarak gelir elde ediyor. Haseke gibi Suriye toprağında yerel halka eziyet eden, kız çocuklarını kaçıran ve gençleri zorla silah altına alan teröristlere karşı bölgede büyük bir öfke var. Türkiye'nin bölgeye düzenlediği harekatlarla birçok yer terör örgütü PKK ve türevlerinin elinden alınmış ve huzur getirilmişti.

Kısıtlamalar rağmen az sayıda Filistinli cuma namazını idrak etti! Kısıtlamalar rağmen az sayıda Filistinli cuma namazını idrak etti! Haberi Görüntüle

ABD SİLAHLARIYLA ZULMEDİYORLAR

Türkiye'nin etkin terörle mücadelesiyle yurt içinde saldırı kabiliyetini tamamen kaybeden terör örgütü PKK, sınılarımızın dışında iyice geriye çekildi. ABD'nin himayesinde onların verdiği silahlarla varlığını sürdürme çabası içindeki terör örgütü, kendilerine bırakılan belirli noktaları işgal etmiş durumda. İşgalci bir terör örgütü olarak Amerikan silahlarıyla bölge halkına zulmeden, çocukları silah altına almaya çalışan ve kız çocuklarını kaçıran PKK, sınırlarımızda bir terör devleti kurma çabalarında ise başarısız oldu. Türkiye'nin terörü kaynağında yok etme politikasıyla düzenlediği sınır ötesi harekatlar, PKK'nın hareket kabiliyetini sınırlandırdı. Gerek Irak'ın kuzeyinde gerekse de Suriye'nin kuzeyinde önleyici operasyonlarla büyük kayıplar verdirilen terör örgütü, katılımların neredeyse sıfıra inmesiyle insan gücünü de yitirdi. Dağa çıkaracak genç bulamayan PKK, sözde üst düzey komutanlarının birer birer ölümünü seyrediyor. Milli İstihbarat Teşkilatı'nın düzenlediği nokta operasyonlar renkli kategorilerde yer alan teröristleri ve terör elebaşlarını etkisiz hale getiriyor.  

Rusya'dan İran'a uyarı! İsrail bu gece saldırabilir Rusya'dan İran'a uyarı! İsrail bu gece saldırabilir Haberi Görüntüle

ABD BÜTÇEDEN PAY AYIRIYOR

Ancak ABD hiçbir şekilde terör örgütünü ve teröristleri desteklemekten vazgeçmiyor. Öyle ki ABD bütçesinden çok önemli bir miktar para teröristler için ayrılıyor. ABD Kongresi, kabul ettiği 2024 savunma bütçesinde Irak ve Suriye'de DEAŞ'la mücadele fonuna toplam 398 milyon dolar ayırmış, terör örgütü PKK/YPG'nin de faydalanacağı Suriye bölümüne ise 156 milyon dolar tahsis etmişti.

Fransa terör devletinden izahat istedi! Macron'dan İsrail'e ambargo çağrısı Fransa terör devletinden izahat istedi! Macron'dan İsrail'e ambargo çağrısı Haberi Görüntüle

YPJ'Lİ TERÖRİSTLERE MORAL DESTEĞİ

ABD'nin silah, toprak, gelir getiren petrol tesisi yardımlarına bir de moral desteği eklendi. Bölgede bulunan ABD ordusuna bağlı kadın askerler terör örgütü PKK/YPG'nin işgalinde bulunan Suriye'nin Haseke ilinde terör örgütünün kadın kolu olan YPJ'li kadın teröristleri ziyaret etti. "Resmi" ziyaret olarak adlandırılan görüşmede iki grup beraber fotoğraf vermekten çekinmedi. ABD'li kadın askerleri terör örgütünün sözde komutanı Rohilat Efrin karşıladı.

Habere Tepki Ver

0

1

1

0

3

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading