ABD seçimlerinde Kamala Harris'e ünlülerden destek yağmuru! Katy Perry ve Beyonce destek verdi akım başladı: Kurtarmaya geliyor...

ABD seçimlerinde Kamala Harris'e ünlülerden destek yağmuru! Katy Perry ve Beyonce destek verdi akım başladı: Kurtarmaya geliyor...

5 Kasım günü ABD'de düzenlenecek olan başkanlık seçimlerinden Joe Biden'in çekilmesinin ardından Kamala Harris Dedmoktratların adayı olacak. Katy Perry, Beyonce, Bella Thorne gibi ünlü isimlerde Kamala'ya destek verdiklerini duyurdu. 

Yaşam

22.07.2024, 17:22

ABD Başkanlık seimlerine kısa bir süre kala Demokratların adayı ABD Başkanı Joe Biden, adaylıktan geri çekildiğini açıkladı. Biden'in yerin ise Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in destekleneceği açıklandı.ABD siyasetinde yaşanan yoğunluk sonrasında ise Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump'ın karşısına çıkacak olan Harris'e ise ünlülerden destek yağdı. 

Göz gözü görmüyor! Görüş mesafesi 30 metreye düştü Göz gözü görmüyor! Görüş mesafesi 30 metreye düştü Haberi Görüntüle

HİLLARY CLİNTON'DAN KAMALA'YA DESTEK

Eski ABD Başkanı Bill Clinton'un eşi Harry Clinton sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Başkan Yardımcısı Harris'i desteklemek için Başkan'a katılmaktan onur duyuyoruz ve onu desteklemek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Şimdi Kamala Harris'i destekleme ve onu seçmek için elimizden gelen her şeyle mücadele etme zamanı" diyerek Kamala Harris'e destek verdi. 

BEYONCE

Şarkıcı Beyonce de Harris'i desteklediğini duyurrak Kamala Harris'e zarif bir not eşliğinde çiçek gönderdi. Beyonce nota, ''Kamala, Büyük bir belirsizliğin olduğu bu dönemde, olabileceklere inanarak, olmuş olanın yükünü taşımadan liderlik etmeyi seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sizin yanınızdayız" yazdı.

JOHN LEGEND

Şarkıcı John Legend'te Trump'a karşı Kamala Harris'in yer alacağından duyduğu memnuniyetten, ''Trump'ın otoriter, baskıcı 2025 Projesini reddetmek ve Kamala Harris'i Başkanımız olarak seçmek için demokrasi yanlısı koalisyonu birleştirmeye yardımcı olmak üzere çalışmaya çok hazırım. O bu mücadeleye hazır ve ben de ona elimden geldiğince yardım etmekten heyecan duyuyorum.”  diyerek bahsetti.

18 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 18 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

BELLA THORNE: KURTARMAYA GELİYOR

Bella Thorne ise İnstagram hesabından yaptığı paylaşımda ise, ''Kamala kurtarmaya geliyor'' diyerek paylaşımda bulundu. 

MARK RUFFALO

Hulk karakterini canlandıran Mark Ruffalo ise, "Pekâlâ millet, artık yürüyüş emirlerimizi aldık ve koşarak yola koyulma zamanı geldi. Trump/Vance'e hayır. Sağcı Hıristiyan dininin ulusumuzu ele geçirmesine hayır. Hıristiyanlıkta yanlış bir şey yok; sadece din özgürlüğünden doğan bir ulusu yönetmemeli" dedi.

KATY PERRY

Dünyaca ünlü şarkıcı Katy Perry ise, Woman's World şarkısındaki, "Bu bir kadınların dünyası ve sen bu dünyada yaşadığın için şanslısın" dizeyi seslendirerek Kamala Harris'e desteklerini iletti. 

JON CYREY

Oyuncu Jon Cryer ise sosyal medya hesabından, "90 günümüz var. Başkan Harris. Hadi yapalım bunu." diyerek destek verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading