Abdullah Avcı'dan Atilla Szalai açıklaması

Abdullah Avcı'dan Atilla Szalai açıklaması

Transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Trabzonspor ekibi, son olarak  yıldız futbolcu Szalai ile gündeme geldi. Taraftarların merak ettiği transfer hakkında konuşan teknik direktör Abdullah Avcı, "Szalai transferini durdurduk. Onuachu bizimle olmak istiyor." ifadelerini kullandı. 

Spor

09.07.2024, 16:26

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Karadeniz ekibi, transferde yoğun mesailer haracamaya devam ediyor.

BeINSPORTS'a konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu.

Son dakika... Aslan, 2-0'ı koruyamadı: Galatasaray, Riga'dan 1 puanla dönüyor Son dakika... Aslan, 2-0'ı koruyamadı: Galatasaray, Riga'dan 1 puanla dönüyor Haberi Görüntüle

SZALAİ AÇIKLAMASI

Avcı, "Trabzonspor'un ekonomisine göre hareket ediyoruz. Atilla Szalai transferini şu an itibariyle durdurduk. Ancak ilgilendiğimiz bir oyuncu." dedi.

Süper Lig'de şampiyonu Yapay Zeka açıkladı! 89 puan ve averajla zirve heyecanı Süper Lig'de şampiyonu Yapay Zeka açıkladı! 89 puan ve averajla... Haberi Görüntüle

"ONUACHU BİZİMLE OLMAK İSTİYOR"

"Paul Onuachu ile 3-4 gün önce özel bir görüşme yaptım." diyen Avcı "O da bizimle olmak istiyor. Süreç devam ediyor. Başkan bu konuyla ilgili çok uğraşıyor." ifadelerini kullandı.

Tecrübeli hoca transfer istediği bölge hakkında ise, "Stoper ve orta sahayla ilgili çalışmalarımız var. Avrupa Şampiyonası'nın olması ülkedeki kurun durumu nedeniyle kulübü de düşünmek zorundayız." açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading