Yandex Metrica

Sitede Ara

Acun Ilıcalı ile Aziz Yıldırım birbirine girdi: 'Yıldırım'ın Mourinho olayı komple yalan'

Acun Ilıcalı ile Aziz Yıldırım birbirine girdi: 'Yıldırım'ın Mourinho olayı komple yalan'

Fenerbahçe'de başkanlık seçimini yeniden kazanması halinde Ali Koç yönetiminde yer alacak olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, eski başkan ve başkan adayı Aziz Yıldırım'la ilgili şok sözler söyledi. Kulübün Yıldırım dönemindeki borcundan Jose Mourinho transferine kadar önemmli açıklamalarda bulunan Ilıcalı, Yıldırım'ı yalan söylemekle suçladı.

Spor

04.06.2024, 09:32

Gazeteci Candaş Tolga Işık'ın sunduğu ve TV100 ekranlarında yayınlanan "Az Önce Konuştum" programına konuk olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun transferi ve Aziz Yıldırım'ın açıklamalarıyla ilgili konuştu.

Fenerbahçe'yi çok sevdiğini ve bu kulübe elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştığını belirten Ilıcalı, şartların değiştiğini ve Fenerbahçe yönetimine girdiğini söyledi. Kendisinin futbol yönetiminde olacağını söyleyen Ilıcalı, bu görevi bu departmanı Mário Branco, Mourinho ve Ahmet Ketenci ile beraber yürüteceğini ifade etti.

Beşiktaş'ın Avrupa Ligi maç tarihleri ne zaman? Hangi maçlar evde, hangi maçlar deplasmanda? Beşiktaş'ın Avrupa Ligi maç tarihleri ne zaman? Hangi maçlar evde,... Haberi Görüntüle

MOURİNHO NASIL İMZA ATTI?

Acun Ilıcalı dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun sarı lacivertli kulübe kazandırılmasına yönelik ilk fikrin Mario Branco'dan çıktığını söyledi. Branco'nun 2 ay önce Başkan Ali Koç'la bu fikri paylaştığını belirten Ilıcalı, Portekizli hoca ile ilk görüşmenin Branco tarafından yapıldığını söyledi. Daha sonra Beşiktaş'ın da devreye girdiğini hatırlatan Ilıcalı, "Bugün Mourinho işini bitiren Branco'dur, görevi veren de Ali Koç'tur. Bu tip marka isimler güven ister. 2 önemli olay var. Fenerbahçe ve Ali Koç isminin verdiği güvendir. Başkan Ali Koç, Sportif Direktör Mario Branco. Bu güven verdi." dedi.

Meffert'i istiyoruz! Acun Ilıcalı istediği transferi açıkladı Meffert'i istiyoruz! Acun Ilıcalı istediği transferi açıkladı Haberi Görüntüle

"ALİ KOÇ'U ÇOK SEVİYORUM"

Acun Ilıcalı, Jose Mourinho'nun Aziz Yıldırım'dan teklif aldığını ancak bunu pazarlık meselesi haline getirmeyeceğini söylediğini ifade etti. "Mourinho, futbolcularımızı beğeniyor, Galatasaray maçını seyretmiş, takımı çok beğenmiş. Deplasmanda 10 kişi olayı onu çok etkilemiş. O maçı baya konuştuk. Oyuncu istiyor. Takım zaten 100 puan toplamış, şampiyonluğun ciddi adayı olduğu belli. Mourinho efekti ile birlikte hissedilen başarı var. Mourinho'nun hedefi burası değil, o Avrupa'da başarılı olmayı istiyor." şeklinde konuşan Ilıcalı, Başkanımız imza atılmadan bir şey demez. Ali Koç'u ben çok seviyorum. Dediğim olmazsa anlayışı var, bunu takdir ediyorum. Ona o yakışıyor. İmza olmadan bir şey açıklamıyor. Son imza atılınca konuşmasını takdir ediyorum." dedi.

Beşiktaş'ta şok eden ayrılık! Kimse beklemiyordu: Yeni takımını ve alacağı maaşı bile duyurdular Beşiktaş'ta şok eden ayrılık! Kimse beklemiyordu: Yeni takımını ve alacağı... Haberi Görüntüle

MOURİNHO OLAYI KOMPLE YALAN

Aziz Yıldırım'ın Morinho ile anlaştığı yçnündeki açıklamasını da değerlendiren Ilıcalı "Aziz Yıldırım şu anda ‘Ben bu seçimi kazanayım da’ modunda baltayla girmiş, kimi biçersem biçeyim, ne yalan söylersem söyleyeyim modunda. Mourinho olayı komple yalan Mourinho ile 3 gün görüşemediler bile." dedi.

Kartal evinde taraftarını coşturdu: Sivas engelini net bir skorla aştılar Kartal evinde taraftarını coşturdu: Sivas engelini net bir skorla aştılar Haberi Görüntüle

"ADNAN HOCA" İDDİALARI

Aziz Yıldırım'ın kendisi hakkındaki iddialara tepki gösteren Ilıcalı, "Adnan Hoca konusunu daha önce açıkladım. 35 yıl önce görüşmüşüm. Gittiğim bir sohbetti. Gittiğimde 18 yaşındaydım. Ayrılalı 34 sene olmuş. 34 senedir görmediğim, alakam olmayan bir adamı, Fenerbahçe başkanı olacağım diye benimle birleştirmesi komik." dedi.

Ferdi Kadıoğlu'ndan yıkan haber: Sakatlandı: bir süre sahalarsa olamayacak Ferdi Kadıoğlu'ndan yıkan haber: Sakatlandı: bir süre sahalarsa olamayacak Haberi Görüntüle

"AZİZ YILDIRIM 600 MİLYON AVRO BORÇ BIRAKTI"

Aziz Yıldırım'a yönelik sert sözlerine devam eden Ilıcalı, "Taraftarın şunu iyi bilmesi lazım Aziz Yıldırım bu kulübü 600 milyon avro borçla bıraktı. Bir insan bir kulübü 600 milyon avro batırıp öyle gider mi?" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading