Yandex Metrica

Sitede Ara

Afrodit lakaplı Banu Alkan'dan Aleyna Tilki'ye sert sözler: Bebekleriyle oynayan şarkıcı...

Afrodit lakaplı Banu Alkan'dan Aleyna Tilki'ye sert sözler: Bebekleriyle oynayan şarkıcı...

Yeşilçam'ın sevilen yıldızlarından olan Afrodit lakaplı 66 yaşındaki Banu Alkan katıldığı bir programda özel hayatına ilişkin şaşırtan açıklamalarda bulundu. Alkan, Aleyna Tilki'nin bebekleriyle oynayan şarkıcı iç çamaşırıyla resim veriyor'' açıklamasıyla herkesi şaşırttı.  

Yaşam

01.06.2024, 18:06

Güzelliğiyle bir döneme damgasını vurmuş Türkiye'nin başarılı kadın sanatçılarından olan Yeşilçam'ın ünlü yıldızı Banu Alkan, Gökhan Çınar'ın sunduğu Bana Göre programının konuğu oldu. 

Ünlü şarkıcı Çınar'ın sorularını yanıtlarken, evliliği hakkında açıklamalarıyla dikkat çekti. 

Özcan Deniz tehditlerin dozunu arttırdı! Kız kardeşine 'Hazırladığım video duruyor' diyerek gözdağı verdi! Özcan Deniz tehditlerin dozunu arttırdı! Kız kardeşine 'Hazırladığım video duruyor'... Haberi Görüntüle

''ŞÖHRET ATEŞTEN GÖMLEK''

Cinsellik sorularına yanıt veren Alkan, "Seversen dünyanın en güzel şeyi. Sevgiyle, ruhunla, beyninle, fiziksel aktivite... O zaman çok iyi." açıklamasında bulundu.

Şöhretin zor olduğuna değinen Alkan, "Ateşten gömlek... Çok iyi taşımasını bilmek gerekiyor. Aklı başında insanlara Allah şöhreti versin. Aptal bir insana verirseniz çok yazık yani..." dedi.

30 Ağustos 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 30 Ağustos 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

ALEYNA TİLKİ'Yİ HEDAEF ALDI

24 yaşındaki ünlü şarkıcı Aleyna Tilki hakkında şaşırtan açıklamalarda bulunan Banu Alkan, "Bebekleriyle oynayan bir şarkıcı sonra iç çamaşırıyla koltuğunda resim veriyor. Olmaz yani. Bebektin, pinktin, pembeydin. Ne oldu? Daha büyümedin sen. Biraz dikkatli olmak lazım." dedi.

Aleyna Tilkin'in daha önce de birçok sanatçı tarafından giyim tarzı eleştirilmiş, sahnelere çıktığı kostümleri ve verdiği pozları çok konuşulmuştu.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading