Yandex Metrica

Sitede Ara

Ağızlarını bantla bağlamıştı! Cebinden çıkanlar polisi şoke etti!

Ağızlarını bantla bağlamıştı! Cebinden çıkanlar polisi şoke etti!

Çin gümrük memurları, bir kontrol sırasında, bir kişinin pantolon ceplerinden çıkanlar karşısında şoke oldu. 

Dünya

11.07.2024, 17:47

Çin Devlet Gümrük Dairesi tarafından verilen bilgiye göre, gümrük kontrol noktasından geçen bir kişinin cebinde ağızları selobant ile kapatılmış altı poşet buldular. 

Şüphelinin yapılan üst aramasında her bir poşetin içinde her türden, boydan ve renkten canlı yılanlar olduğu tespit edildi.

ABD kampüslerinde Gazze yangını! Okullar açıldı protestolar kaldığı yerden başladı: Polisten öğrencilere sert müdahale ABD kampüslerinde Gazze yangını! Okullar açıldı protestolar kaldığı yerden başladı:... Haberi Görüntüle

5 FARKLI TÜRDEN 104 ADET SÜRÜNGEN

Çin Devlet Gümrük Dairesi tarafından verilen bilgiye göre, aralarında Teksas karayılanı, süt yılanı ve mısır yılanı da bulunan beş farklı türden 104 adet sürüngene ele geçirildi.

Yılanlara el koyma sürecini anlatan görsellerde içinde kırmızı ve beyaz yılanların kımıldayıp durduğu şeffaf plastik poşetleri inceleyen iki gümrük memurunun halini gözler önüne seriyor.

Yılanları taşıyan kişinin, kara Çin’i ile Hong-Kong yarı özerk bölgesi arasındaki sınırdaki karakolda tutuklandığı bildirildi. Çin, dünyadaki hayvan trafiğinin yapıldığı belli başlı yerlerden biri. Ancak ilgili yetkililer bu yasadışı ticaret ile mücadele çerçevesinde son yıllarda önemli ölçüde önlem almış bulunuyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading