Aile Destek Programı'ndan faydalananlar dikkat: Ödemeler bugün hesaplarda!

Aile Destek Programı'ndan faydalananlar dikkat: Ödemeler bugün hesaplarda!

Aile Destek Ödeme Programları bugün hesaplara geçiyor. Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında yapılan ödemelerin bugün itibarıyla hesaplara yatırılmaya başlandığını duyurdu. 

Gündem

10.10.2024, 12:47

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Türkiye Aile Destek Programı'nın bu yıl sonuna kadar uzatıldığını hatırlattı. Bakan Göktaş, ihtiyaç sahibi hanelere her ay düzenli destek sağladıklarını vurgulayarak, program kapsamında bu ay toplam 3,7 milyar TL'lik ödeme yapılacağını açıkladı.

Rojin Kabaiş kimdir? Üniversiteli Rojin her yerde aranıyor! Rojin Kabaiş kimdir? Üniversiteli Rojin her yerde aranıyor! Haberi Görüntüle

SOSYAL YARDIM BUGÜN HESAPTA 

Aile Destek Programı ile sosyal yardımları bütüncül bir şekilde uyguladıklarını ifade eden Bakan Göktaş, "Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini bugün itibarıyla hesaplara yatırıyoruz" dedi.

Mahkeme, o teröristler hakkında kararını verdi: Mağaranın etrafına patlayıcı yerleştirip güvenlik güçlerine ateş açmışlardı Mahkeme, o teröristler hakkında kararını verdi: Mağaranın etrafına patlayıcı yerleştirip... Haberi Görüntüle

HANE GELİRİ ASGARİ ÜCRETİN 1/3'ÜNÜN ALTINDA OLANLAR FAYDALANIYOR

Aile Destek Programı başvuruları, e-Devlet Kapısı üzerinden ya da ikamet adresinin bağlı olduğu 3294 sayılı Kanun kapsamında kurulmuş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na yapılabilmektedir. Sosyal güvenceden yoksun ve aile içinde kişi başına düşen aylık geliri brüt asgari ücretin 1/3'ünün (2024 yılı için 6.667,50 TL) altında olan kişinin programdan yararlanabileceği belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'in işgal ve istila politikası artık bir son bulmalı Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'in işgal ve istila politikası artık bir son... Haberi Görüntüle

AMAÇ İHTİYAÇ AİLELERE DESTEK 

Bakan Göktaş, bu desteğin ihtiyaç sahibi ailelerin ekonomik durumlarını sürdürmeyi hedeflediğini vurguladı. Aile Destek Programı'nın, toplumun temel yapı taşı olan ailelere sağladığı maddi destekle yaşam standartlarını yükseltmeyi amaçlamaktadır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading