Yandex Metrica

Sitede Ara

Aileler çocuklarınızı bu oyundan uzak tutun! Yandere Simulatör dehşeti: Önce biber gazı sıktı sonra bıçakladı

Aileler çocuklarınızı bu oyundan uzak tutun! Yandere Simulatör dehşeti: Önce biber gazı sıktı sonra bıçakladı

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde bir ortaokulda  7. sınıf öğrencisi arkadaşını bıçaklayan çocuğun şiddet içerikli 'Yandere Simulatör' oyunu oynadığı ortaya çıktı.  

Gündem

10.06.2024, 18:07

Son zamanlarda çocuklar ve gençler arasında popüler hale gelen 'Yandere Simulatör' oyunu istanbul Beşiktaş'ta bir ortaokulda dehşete neden oldu.

Beşiktaş'ta bir ortaokulda okuyan 7'inci sınıf öğrencisi iki arkadaş arasında sözlü bir tartışma yaşandı. Sözlü tartışma yerini saldıraya bıraktı. G.N.Ç. isimli öğrenci, okul arkadaşı C.K'nın saldırısına uğradı.

İstanbul Esenyurt'ta hangi binada yangın çıktı? 33 katlı binada yangın neden çıktı? İstanbul Esenyurt'ta hangi binada yangın çıktı? 33 katlı binada yangın... Haberi Görüntüle

ÖNCE BİBER GAZI SIKTI SONRA BIÇAKLADI

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; olaydan, bir gün önce 13 yaşındaki C.K, G.N.Ç'nin evine gidip onu parka çağırarak "Seninle yarın okulda görüşeceğiz." diyerek arkdaşını tehdit etti.

Ertesi gün olduğunda C.K., isimli öğrenci dehşet saçtı. C.K., arkadaşının yüzüne önce biber gazı sıktı daha sonra da ağabeyinin bıçak koleksiyonundan gizlice aldığı bıçakla G.N.Ç'yi bıçakladı.

 

Okullarda 'uyum' haftası programı başladı! Öğrenciler için ders zili çaldı! Okullarda 'uyum' haftası programı başladı! Öğrenciler için ders zili çaldı! Haberi Görüntüle

AKCİĞER ZARINDA YIRTIK TESPİT EDİLDİ

Korkunç olayın ardından okul yetkilileri hemen polise ve ambulansa haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı öğrenci apar topar hastaneye kaldırdı. Hastanede tedavisi devam edilen G.N.Ç'nin akciğer zarında yırtık tespit edildi. Okul yönetimi ve emniyet konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Öğrenci İstanbulkart 30 yaş sınırı iptal mi edildi? 30 yaşındaki öğrenciler indirimli öğrenci İstanbulkart kullanabilir mi? Öğrenci İstanbulkart 30 yaş sınırı iptal mi edildi? 30 yaşındaki... Haberi Görüntüle

YANDARE SİMULATÖR OYUNUNDAN MI ETKİLENDİ?

Yapılan incelemelerin ardından okul arkadaşını bıçaklayan şüpheli C.K'nın şiddet içerikli oyun olarak bilinen "Yandere Simulatör" oyunu oynadığı ortaya çıktı. Milyonlarca gencin müptelası olduğu oyunda, okulda sevmediğin arkadaşlarını tuzağa düşürüp bir şekilde ortadan kaldırmak ve öldürmek olduğu görüldi.

Son Depremler AFAD/Kandilli Rasathanesi az önce deprem mi oldu, nerede deprem oldu? Son Depremler AFAD/Kandilli Rasathanesi az önce deprem mi oldu, nerede... Haberi Görüntüle

YANDARE SİMULATÖR OYUNUNUN KONUSU NEDİR?

Yandere Simulator, bir anime karakterinin hastalıklı duygularla sevdiği erkeğe yaklaşan hatta onunla yakından ilgilenen diğer kızları gizlice öldürmesi ve cinayete ait tüm delilleri yok etmesi konu ediliyor. 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading