Yandex Metrica

Sitede Ara

AK Parti'li Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Ökmen silahlı saldırıya uğradı!

AK Parti'li Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Ökmen silahlı saldırıya uğradı!

AK Parti'li Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Ökmen, saat 12:15 sularında Tatvan ilçe merkezinde silahlı saldırıya uğradı. Ökmen, düzenlenen silahlı saldırı sonucunda bacağından yaralandı.  

Gündem

24.03.2024, 22:44

Alınan bilgilere göre Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Ökmen'e Tatvan ilçe merkezindeki Ahlat minibüs durağı yakınlarında silahlı saldırı düzenlendi. Ökmen'in aracı sıkıştırılarak trafikte durduruldu. İlk etapta sopalı ve bıçaklı saldırıya uğrayan Ökmen'e önce aracına, sonra da kendisine silah ile ateş edildi.

Düzenlenen silahlı saldırıda bacaklarından yaralanan Ökmen, Tatvan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay sonrasında bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, saldırının gerçekleştiği alan polis şeridi ile kapatıldı.

Polis ekiplerinin bölgede yaptığı inceleme sonucunda olay yerinde çok sayıda mermi kovanı bulundu. 

Öte yandan saldırı sonrası geldikleri araç ile olay yerinden kaçan saldırganların kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatıldı. Saldırıda yaralanan Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Ökmen'in hayati tehlikesi bulunmadığı, kurşunların bacağına isabet ettiği belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading