Yandex Metrica

Sitede Ara

Akılalmaz intikam! Yüzünü parçalayan ayıyı kebap yapıp mideye indirdi

Akılalmaz intikam! Yüzünü parçalayan ayıyı kebap yapıp mideye indirdi

İsveç'te 42 yaşındaki Pär Sundström isimli bir adam geçen Ağustos ayında bir ayının saldırısına uğradı ve saldırı sonucunda yüzü parçalandı. Saldırıya uğrayan Sundström'ün ayıyı öldürmesinin ardından diğer avcılar ayıdan kebap yaptı ve beraber afiyetle yediler.

Dünya

14.05.2024, 22:41

İsveç'te akılalmaz bir olay yaşandı. Baba ve oğul, geçtiğimiz yıl ormanda avlanmaya çıktılar ancak kötü bir sürprizle karşılaştı. Baba ve oğul, kendilerine saldıran ayıdan aldıkları intikam 'yok artık' dedirtti.

Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında Ljusdal kasabası yakınlarındaki ormanda avlanmaya çıkan 42 yaşındaki Pär Sundström ve 14 yaşındaki oğlu Evert, ayı saldırısına uğradı. Ayı, babanın yüzünü parçalarken oğlunun da kolunu ısırdı. Ayıdan kurtulmak için canla başla mücadele eden baba Pär Sundström, vahşi hayvanı af tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Kuzey Kore savaşa hazırlanıyor! Kim Jong-Un: Daha fazla intihar drone'u üretmeliyiz! Kuzey Kore savaşa hazırlanıyor! Kim Jong-Un: Daha fazla intihar drone'u... Haberi Görüntüle

13 SAATLİK OPERASYON

Akılalmaz olay, İsveç'te büyük yankı uyandırdı. İsveç'in öned gelen gazeteleri arasında yer alan Aftonbladet'e konuşan adam ayı öldükten sonra saldırının büyüklüğünü anladığını ve yerden yüzünün parçalarını topladığını anlattı. Apar topar uçakla hastaneye kaldırılan yaralı adam 13 saat süren bir ameliyata alındı. Doktorlar bıçak altına yatan babanın yanağını kurtaramadı ancak yüzünü yeniden yapılandırmak için uyluğundan deri nakletti. 

Son dakika... İsrail ve Hamas anlaştı! 3 ayrı noktada çatışmalara geçici olarak ara verildi Son dakika... İsrail ve Hamas anlaştı! 3 ayrı noktada çatışmalara... Haberi Görüntüle

AYIYI KEBAP YAPIP YEDİLER

Babanın birlikte ava çıktığı arkadaşları saldırının ardından öldürülen ayıyı parçalayarak eti buzlukta sakladı. 42 yaşındaki Pär Sundström, gazeteye yaptığı açıklamada öldürdükleri ayının etinden kebap, taco ve gulaş yapıp yediklerini anlatırken "Yüzümü ısıran bir ayıdan taco yapmak en büyük intikam olsa gerek" dedi.


 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading