Yandex Metrica

Sitede Ara

Akın Akınözü'nün zor anlarında yanında olmadı! Ebru Şahin'in cenaze törenine neden katılmadığı ortaya çıktı!

Akın Akınözü'nün zor anlarında yanında olmadı! Ebru Şahin'in cenaze törenine neden katılmadığı ortaya çıktı!

Ünlü oyuncu Akın Akınözü'nün oyuncu annesi Özlem Akınözü mücadele ettiği hastalığa yenik düştü ve geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetti. Cenaze töreninde birçok ünlü isim Akın Akınözü'nü yalnız bırakmazken Hercai dizisindeki rol arkadaşı Ebru Şahin'in ise cenazeye katılmaması büyük tepki toplamıştı. 

Yaşam

24.07.2024, 13:09

Delia, Karagül, Sensiz Olmuyor gibi dizilerde rol alan 60 yaşındaki ünlü oyunu Özlem Akınözü geçtiğimiz günlerde yakalandığı hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Ünlü oyununun ölümü sonrasında ise oğlu Akın Akınözü'nün annesinin ölümüne ilişkin duyduğu üzüntü büyük yankı uyandırmıştı. 

Mahallenin Muhtarları'nın sevilen karakteri Sevil Üstekin hayatını kaybetti Mahallenin Muhtarları'nın sevilen karakteri Sevil Üstekin hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

CENAZEDE GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Hercai ve Kaderimin Oyunu dizisiyle büyük yankı uyandıran ünlü oyuncu Akın Akınözü, cenazede gözyaşlarını tutamazken oyuncu dostlarıda Akınözü'nü yalnız bırakmadı.  Ünlü oyuncunun cenazesi Vadistanbul Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınarak Yeni Atazağa Mezarlığı'na defnedildi. 

Duyanlar akın etti! İstanbul'a sadece bir saat uzaklıkta! O tatil beldesine gidenler adeta büyülendi! Duyanlar akın etti! İstanbul'a sadece bir saat uzaklıkta! O tatil... Haberi Görüntüle

CENAZEYE KATILMAMA NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

Bensu Soral, Hande Erçel, Tamer Karadağlı gibi birçok ünlü isim cenazede Akınözü'nü yalnız bırakmazken Hercai dizisinde uzun yıllar birlikte rol aldığı Ebru Şahin'in ise cenazede yer almaması gündem olmuştu.  2. Sayfanın haberine göre ise Şahin, ünlü oyuncu Akınözü'nü arayarak başsağlığı dilediği, cenazeye ise yoğun çekim programı yüzünden katılmadığı öğrenildi.

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading