Yandex Metrica

Alev Alatlı son yolculuğuna uğurlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ablaların ablasını uğurluyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden yazar ve mütefekkir Alev Alatlı için Eyüp Sultan Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Erdoğan, cenaze töreninde yaptığı açıklamada ''Gerçekten şu anda ebediyete Hakka ablaların ablasını uğurluyoruz. Muhabbetinde hep şunu söylerdi annecim ablacım diyen birisiydi. Bizimle birlikte yol arkadaşlığı yapan bir hanımefendiydi.'' dedi.

Gündem

04.02.2024, 17:01

Türkiye'de her nesile ilham olan ve 2014 yılında Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü'ne layık görülen eğitimci ve yazar Alev Alatlı dün tedavi gördüğü hastanede 79 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü yazar Alatlı'nın bugün öğle namazı sonrası  Eyüp Sultan Cami'nde cenaze namazı düzenlendi. Cenaze namazına Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın yanı sıra çok sayıda siyasiler ve sanatçılar da katıldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cenaze töreninde yaptığı konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

Şahan Gökbakar'ın 'kaçak' villasına yıkım kararı: Bakanlık olaya el attı Şahan Gökbakar'ın 'kaçak' villasına yıkım kararı: Bakanlık olaya el attı Haberi Görüntüle

''ABLALARIN ABLASINI EBEDİYETE UĞURLUYORUZ"

Gerçekten şu anda ebediyete Hakka ablaların ablasını uğurluyoruz. Muhabbetinde hep şunu söylerdi annecim ablacım diyen birisiydi. Bizimle birlikte yol arkadaşlığı yapan bir hanımefendiydi. 

Meclis'teki koltuk sayısı 30'a düştü! İYİ Parti'de toplu istifa depremi! Meclis'teki koltuk sayısı 30'a düştü! İYİ Parti'de toplu istifa depremi! Haberi Görüntüle

''BİZİMLE YOL ARKADAŞLIĞI YAPAN BİR ABLAMIZDI''

Muhabbetinde hep şunu söylerdi. 'Anneciğim ve ablacığım' derdi. Bizimle birlikte yol arkadaşlığını yapan bir ablamızdı. Birçok güzelliğe sahip bir abla ve anneydi. Rabbim mekanını cennet eylesin Gerçekten 'Toprak Ana' olmayı bize sürekli ifade ederdi. Toprağı bol olsun."

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading