Yandex Metrica

Sitede Ara

Alexander Sörloth geri dönüyor! Taraftarlar heyecanla bekliyor: Tarihi açıklandı

Son dakika transfer haberleri... Bir dönem Trabzonspor'da attığı goller ile gündeme gelen Alexander Sörloth için son dakika transfer haberleri her geçen gün artıyor. 2022-2023 sezonunu kiralık olarak Real Sociedad'da geçiren Alexander Sörloth'un eski takımına geri dönüş tarihi açıklandı.

Spor

04.05.2024, 08:19

Son dakika transfer haberleri... Trabzonspor'da gol krallığı yaşayarak gündeme gelen Norveçli Alexander Sörloth için son dakika transfer haberleri her geçen gün artıyor. 2022-2023 sezonunu kiralık olarak Real Sociedad'da geçiren Alexander Sörloth'un eski takımına geri dönüş tarihi açıklandı.

30 Ağustos Fenerbahçe- Alanyaspor biletleri ne zaman satışa çıkacak? Bilet fiyatları ne kadar? 30 Ağustos Fenerbahçe- Alanyaspor biletleri ne zaman satışa çıkacak? Bilet... Haberi Görüntüle

Paris'te tarih yazdı: Umut Ünlü paralimpik şampiyonu oldu Paris'te tarih yazdı: Umut Ünlü paralimpik şampiyonu oldu Haberi Görüntüle

ALEXANDER SÖRLOTH GERİ DÖNÜYOR

Bonservisi Leipzig'de olan ve 2022-2023 sezonunu kiralık olarak Real Sociedad'da geçiren Noveçli santrafor Alexander Sörloth için son dakika transfer haberler yaşanıyor. Real Sociedad'ın bonservisini almaya uğraştığı yıldız golcü için Avrupa'dan talipler çıkmaya devam ediyor.

İspanya basınında yer alan haber doğrultusunda, Alexander Sörloth, bonservisine sahip olan Leipzig'e geri dönecek. Ayın 15'inde Alman ekibine dönecek olan Norveçli golcü, takımla antrenmanlara çıkacak ve performansı dikkate alınarak yönetim kararını verecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading