Ali Altun neden öldü? Başpehlivan Ali Altun kimdir, nereli?

Ali Altun neden öldü? Başpehlivan Ali Altun kimdir, nereli?

Antalya Döşemealtı’nın en sevilen başpehlivanlarından Ali Altun, 42 yaşında hayatını kaybetti. Peki, Ali Altun neden öldü?

Gündem

30.09.2024, 15:57

Güreş camiasının tanınan ve sevilen isimlerinden biri olan başpehlivan Ali Altun, 42 yaşında yaşamını yitirdi. Altun’un ani ölümü sevenlerini ve yakınlarını derin bir üzüntüye boğdu. 

Güreş kariyerinde pek çok başarının altına imza atan Altun’un ölümüyle ilgili olarak spor camiasından başsağlığı mesajları geldi. Başpehlivan Altun’un cenazesi 1 Ekim Salı günü sabah saat 10.00’da Yeniköy Mezarlığı'na defnedilecek.

Şeyda Yılmaz kimdir? Şehit polis Şeyda Yılmaz nereli, kaç yaşındaydı? Şeyda Yılmaz kimdir? Şehit polis Şeyda Yılmaz nereli, kaç yaşındaydı? Haberi Görüntüle

ALİ ALTUN NEDEN ÖLDÜ?

Antalya Döşemealtılı başpehlivan Ali Atun, 42 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Ali Altun neden öldü

Hulusi Üstün öldü mü? Avukat Hulusi Üstün kimdir, nereli? Hulusi Üstün öldü mü? Avukat Hulusi Üstün kimdir, nereli? Haberi Görüntüle

ALİ ALTUN KİMDİR?

Ali Altun, 1982 yılında Antalya’da dünyaya geldi. Alt boylardan, başpehlivanlığa kadar tüm boylarda dereceleri bulunan Altun, 2010 yılında 649. Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde başaltı boyunda üçüncü olarak başpehlivanlığa kadar yükseldi. 2023 yılı itibarıyla Döşemealtı Belediyesi SK güreş takımında mücadele etmeye başladı.

2013 yılında 51. Nilüfer Çalı Yağlı Güreşlerinde birinci olarak başpehlivanlık kazanan Ali Altun, 2017 yılında 53. Tekirdağlı Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşlerinde birinci olarak başpehlivanlık kazandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading