Yandex Metrica

Sitede Ara

Ali Koç talep etti! Sadettin Saran görüşme odasına: Başkan adaylığı için kritik temas

Ali Koç talep etti! Sadettin Saran görüşme odasına: Başkan adaylığı için kritik temas

Fenerbahçe'de haziran ayında yapılacak başkanlık seçimi öncesi kritik bir görüşme gerçekleşecek. Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, Başkan Ali Koç'un başkan adaylığı için adı geçen Sadettin Saran'la bir görüşme talep ettiğini açıkladı.

Spor

14.05.2024, 00:14

Şampiyonluğu büyük ölçüde Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de önemli gelişmeler yaşanıyor. Başkan Ali Koç, haziran ayında yapılacak başkanlık seçimi öncesi adı başkan adaylığı için geçen Sadettin Saran'a görüşme teklif etti. Görüşmenin yarın yapıolacağı açıklandı. Fenerbahçe Başkanvekili Vekili Erol Bilecik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda teklifin Ali Koç'tan geldiğini belirterek şu ifadeleri kullandı: "Başkanımız Ali Y. Koç’un talebi doğrultusunda, Fenerbahçe SK seçimli olağan genel kurulumuz ile ilgili istişare yapmak üzere Sayın Sadettin Saran ile 11 Mayıs Cumartesi (yarın) bir görüşme gerçekleşecektir."

Temsilcilerimizin Avrupa Ligi fikstür çekimi ne zaman açıklanacak? Temsilcilerimizin Avrupa Ligi fikstür çekimi ne zaman açıklanacak? Haberi Görüntüle

ADAY OLMA MI DİYECEK?

Ali Koç'un bu görüşmeyi neden talep ettiği belirsizliğini korurken futbol takımının 6 puan farkla şampiyonluk yarışından geride kalması Koç'a yönelik tepkileri artırmış duurmda. Özellikle sosyal medyada örgütlenen taraftarlar iki dönemdir başkanlık yapan ve henüz şampiyonluk elde edememiş mevcut başkanın yeniden aday olmasını ve seçilmesini istemiyor. Bunun için organize olan taraftarlar daha çok Sadettin  Saran lehine görüş belirtiyor. 

Yılın transfer haberi! Fatih Terim ve Kerem Benfica'da buluşuyor! Yılın transfer haberi! Fatih Terim ve Kerem Benfica'da buluşuyor! Haberi Görüntüle

SADETTİN SARAN'IN ADAYLIĞI

Sadettin Saran geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Başkan Ali Koç'a cuma günğne kadar süre vermiş ve Koç'un bu süre zarfında adaylığını açıklaması halinde başkanlığa aday olmayacağını belirtmişti. Saran açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Bilindiği üzere, Ekim ayından beri kulübümüze hizmet etmek için yoğun çalışma içinde olduğumuzu, başkanımız Ali Koç’un göreve devam etmemesi halinde bu kutsal göreve talip olduğumuzu bugüne kadar birçok defa farklı vesilelerle ifade etmiştik.

Ancak geldiğimiz noktada, seçime çok kısa bir süre kalmış olmasına rağmen, başkanımız sayın Ali Koç’un aday olup olmama konusunda ortaya hala bir irade koymaması, hazırlıklarımızı son derece zora sokmuş; bizleri bu açıklamayı yapmak zorunda bırakmıştır.

Özellikle futbol takımımızın aldığı kötü sonuçlarla, şampiyonluk şansımızın zora girmesinin kulübümüz içindeki akbaba kültürünü nasıl heveslendirdiği de dikkate alınırsa, sayın Başkanın devam edip etmemesi ile ilgili artık bir karar verme zorunluluğu daha da büyük bir önem kazanmaktadır.

Değerli camiamıza, bugüne kadar maddi manevi büyük fedakarlıklar yapan sayın başkanımıza, kamuoyuna, sözümüzün arkasında durma kararlılığımız nedeniyle bizlere korkak diyenlere bu vesileyle sesleniyoruz: Sayın Başkanımız Cuma gününe kadar aday olma yönünde bir irade ortaya koyarsa, sözümüzün gereği, başkanımız lehine seçimlerden çekileceğiz ve başkanımızın önderliğinde kulübümüzü maddi manevi desteklemeyi sürdüreceğiz.

Diğer durumda, Pazartesi gününden itibaren, şartsız olarak kulübümüzü yönetmeye talip olduğumuzu ilan edecek; Türk spor tarihinin en hazır yönetimi olma iddiamız ve süre sabır istemeden derhal başarı hedefimize odaklanarak çalışmalarımızı hızlandıracağız."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading