Ali Koç ve Aziz Yıldırım televiyonda karşı karşıya geliyor: Tartışma ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Ali Koç ve Aziz Yıldırım televiyonda karşı karşıya geliyor: Tartışma ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Fenerbahçe'de Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı heyecanı yaşanıyor. Başkanlık için mevcut Başkan Ali Koç ve eski Başkan Aziz Yıldırım yarışacak. Ali Koç bugün Aziz Yıldırım'ı bir kez daha televizyon tartışmasına davet etti. Aziz Yıldırım ise beklenmedik şekilde bu daveti kabyl etti. Şimdi herkes canlı yayının saat kaçta ve hangi kanalda olacağını merak ediyor. İşte detaylar...

Spor

08.06.2024, 22:27

Fenerbahçe'de bugün başlayan Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda Başkan Ali Koç ve eski Başkan Aziz Yıldırım arasında polemiklere neden oldu. Ali Koıç, toplantıyı Divan Kurulu Başkanlığı seçimlerini protesto edip terk eden Aziz Yıldırım'ı bir kez daha televiyonda tartışmaya davet etti. Koç, "Bir de konuşmayı basına vermişler. Yoksunuz burada. Sayın Başkan çok geç değil. Saat 5'e geliyor. Akşam istediğiniz yerde TV'ye çıkalım." demişti.

Bu davete Aziz Yıldırım tarafından cevap gecikmedi. Yıldırım, "Sayın Başkan Ali Koç’u aradım. Kendisinin seçeceği bir ulusal kanalda, baş başa, moderatörsüz bir şekilde kendisiyle konuşabileceğimizi ilettim. Kendisinin seçeceği ulusal bir kanalda bu akşam canlı yayına çıkacağız." ifadelerini kullandı.

Volkan Demirel'in Bertuğ Yıldırım anısı gündem oldu! Bakın o paraya nasıl satılmış Volkan Demirel'in Bertuğ Yıldırım anısı gündem oldu! Bakın o paraya... Haberi Görüntüle

TARTIŞMA HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe'yle ilgili hemen hemen her gelişmeyitakip eden gazeteci Yağız Sabuncuoğlu, Ali Koç ile Aziz Yıldırım arasındaki tartışmanın saat 22.30'da BOW TV'de olacağını duyurdu. Sabuncuoğlu, "Aziz Yıldırım ve Ali Koç, 22.30'da NOW TV'de yayına çıkma kararı aldı." ifadesini kullandı.

Daha sonra bir paylaşımda daha bulunan Yağız Sabuncuoğlu, iki adayın canlı yayını için Habertürk'ün devreye girdiğini yazdı. Habertük'ün sosyal medya hesabı ise ikili arasındaki tartışmayı canlı yayınlayacağını duyurdu. Habertürk'ün paylaşımı şöyle: "Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile başkan adayı Aziz Yıldırım, saat 23.00'te Habertürk TV'de kozlarını paylaşacak." Tartışmanın moderatörünün ise Ahmet Selim Kul olacağı açıklandı.

Habere Tepki Ver

0

1

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading