Yandex Metrica

Sitede Ara

Ali Koç'tan TFF seçimlerine damga vuran konuşma! Ne dedi?

Ali Koç'tan TFF seçimlerine damga vuran konuşma! Ne dedi?

TFF bugün yeni başkanını seçiyor. Buna göre toplantıda konuşma alan Fenerbahçe Başkanı ALi Koç,  mevcut başkan Mehmet Büyükekşi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor

18.07.2024, 15:55

Türkiye Futbol Federasyonu, olağan seçimli mali genel kurul toplantısı Ankara'da başladı. TFF'nin yeni başkanı bugün belli olacak.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TFF Genel Kurulu'nda konuşmacı olarak kürsüye çıkarak Mehmet Büyükekşi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Medina Fenerbahçe'ye gelecek mi? Boca Juniors'tan flaş açıklama Medina Fenerbahçe'ye gelecek mi? Boca Juniors'tan flaş açıklama Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ'UN ÖNE ÇIKAN AÇIKLAMALARI:

Hazır UEFA ve FIFA yetkilileri buradayken, altyapımızdan yetişen Merih Demiral'a verilen haksız cezayla ilgili konuşmak istiyorum. Türk devletlerinin tamamında sadece kendimizi ilgilendiren, hiçbir hakaret barındırmayan bir sembol yüzünden verilen ceza haksızdır.

Burada 300 delege var ama kimsenin konuşmaya niyeti yok, heyecanı yok! Demek ki dertleri yok. Ben 15 dakika konuşacağım.

Yönetim şekli toplumun hiçbir kesiminde kabul görmeyen, tarihin hiçbir sezonunda görüşmemiş skandalları tek sezonda yaşatan, hiçbir sorumluluk almayan, Fenerbahçe ve Beşiktaş stadyumlarına gelemeyen bir başkan olmanıza rağmen yine aday olarak çıkmanızı tebrik ederim! Helal olsun. Sizi canı gönülden kutluyorum.

Servet Yardımcı'nın adaylıktan çekilirken yaptığı açıklama acaba UEFA ve FIFA'yı rahatsız etti mi? Yetkilileri burada; soruyorum.

Ali Koç: "Onurlu, haysiyetli kimse; bu şekilde aday olmaz.

Mehmet Büyükeşi: "Koskoca Fenerbahçe Başkanı böyle konuşamaz.

Ali Koç: "Son sözümü geri alıyorum. Ancak siz koskoca Fenerbahçe Başkanı ile ilgili devlet nezdinde yalan söylediniz."

Fenerbahçe, FETÖ'ya karşı isyan bayrağını açan ve ilk ses yükselten kulüp olmuştur. FETÖ hala Türk futbolunun içindedir ve giderek güçlenmektedir. Bugünkü TFF seçimlerine bu gözle bakmanızı tavsiye ederim.

Fenerbahçe'nin son 13 senede sadece bir kere şampiyon olmasının sebebi FETÖ ile verdiği mücadeledir.

Aday olma sürecinde, muhtemel adayların önünü kesme hamlelerinde klasik FETÖ modellemesi ve yöntemlerine tanık olduk.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading