Almanya'da İslamofobik saldırı! Mevlana Camisi'ne domuz eti ve köpek dışkılı mektup

Almanya'da İslamofobik saldırı! Mevlana Camisi'ne domuz eti ve köpek dışkılı mektup

Son dönemlerde Avrupa başta olmak üzere artış gösteren İslamofobik saldırılara bir yenisi daha eklendi. Almanya Castrop-Rauxel'de bulunan Mevlana Camisi'ne yırtılmış Kur'an-ı Kerim sayfalarının da bulunduğu bir poşet gönderildi. Poşetin içinde ayrıca domuz eti ve köpek dışkısı da bulunuyordu.

Dünya

23.01.2024, 21:38

Almaya, İslamofobik saldırıların merkezi haline gelmeye başladı. Son dönemlerde Avrupa'da artış gösteren Türk ve Müslüman düşmanlığı Almanya'nın kuzeyinde bulunan Castrop-Rauxel şehrinde bir kez daha hortladı. 

Ukrayna duyurdu! Nükleer santrali'nin güvenlik şefine bombalı tuzak… Ukrayna duyurdu! Nükleer santrali'nin güvenlik şefine bombalı tuzak… Haberi Görüntüle

DOMUZ ETİ VE KÖPEK DIŞKISI BIRAKTILAR

Almanya'nın Castrop-Rauxel şehrinde bulunan Mevlana Camisi'ne tehdit içerikli not bırakan saldırganlar, söz konusu notla beraber yırtılmış kuran sayfalarının, domuz etinin ve köpek dışkısının olduğu bir poşette bıraktı. 

Türkiye hipersonik yarışta: TAYFUN füzesi mach 5.5 hıza ulaşacak Türkiye hipersonik yarışta: TAYFUN füzesi mach 5.5 hıza ulaşacak Haberi Görüntüle

TEHDİT NOTU

Ayrıca Mevlana Camisi'ne bırakılan notta, "Yanmış lanetli Kuran, domuz eti ve köpek dışkısı, lanetli Kur'an-ı Kerim olduğu yerde toprakta!" ifadeleri dikkat çekti.

Gazze'de katliam yapan İsrail'den pişkin açıklama: Yemek yerken saldırmak savaş suçudur! Gazze'de katliam yapan İsrail'den pişkin açıklama: Yemek yerken saldırmak savaş... Haberi Görüntüle

BU ALMAYA'NIN İLK VUKUATI DEĞİL

Daha önce de Almanya'da saldırıların hedefi olan Türk camiileri aşırı sağcı Almanların hedefi olmuştu.Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya (KRV) eyaletinin Siegburg şehrinde Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine (DİTİB) bağlı Merkez Camisi, kimliği belirsiz kişiler tarafından taşlı saldırı uğramıştı.

Dikkatler Beyrut'a çevrilmişken İsrail'den eş zamanlı katliam: İşgalciler Gazze'de çadırda kalan Filistinlileri diri diri yaktı Dikkatler Beyrut'a çevrilmişken İsrail'den eş zamanlı katliam: İşgalciler Gazze'de çadırda... Haberi Görüntüle

KUR'AN-I KERİM YAKMIŞLARDI

Yine Almanya'nın Baden-Württemberg eyaletine bağlı Maulbronn kentinde bulunan Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Mimar Sinan Camisi’nin önüne Kuran-ı Kerim yakılmıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading