Yandex Metrica

Sitede Ara

Alperen Berber, Avrupa Şampiyonluğunu 'bozkurt işareti' ile taçlandırdı

Milli sporcu Alperen Berber, Avrupa 20 Yaş Altı Güreş Şampiyonası'nda rakiplerini yenerek altın madalya kazanmaya hak kazandı. Berber, bu başarısını tarihi Türk sembollerinden 'Bozkurt işareti' ile kutladı. 

Spor

06.07.2024, 20:55

Sırbistan'da 1-7 Temmuz tarihileri arasında düzenlenen U20 Yaş Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Samsunlu milli sporcu Alperen Berber, grekoromen stil 82 kilonun finalinde Azerbaycanlı İsmayil Rzayev'i 8-0 mağlup ederek altın madalyanın sahibi olmayı başardı.

19 yaşındaki Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü'nün milli güreşçi Alperen Berber, Sırbistan'ın  Novi Sad kentinde düzenlenen Avrupa 20 Yaş Altı Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazandı.

Lugano'nun hocasından flaş kıyaslama: Beşiktaş, Fenerbahçe'den çok daha zor Lugano'nun hocasından flaş kıyaslama: Beşiktaş, Fenerbahçe'den çok daha zor Haberi Görüntüle

''BOZKURT SELAMI YAPTI''

Milli sporcu Berber, galibiyetini tarihi Türk semboli olarak kabul edilen 'Bozkurt işareti' ile kutlaması dikkat çekti.

İntihar eden sporcu şimdi şampiyon! Paralimpik Oyunları'nda altın madalya kazandı İntihar eden sporcu şimdi şampiyon! Paralimpik Oyunları'nda altın madalya kazandı Haberi Görüntüle

MERİH DEMİRAL'IN BOZKURT SELAMI 

A Milli Futbol Takımı, Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda F Grubu etabını 2. olarak tamamlayarak son 16 turunda Avusturya ile karşılaştı.

Milli futbolcu Merih Demiral, Avusturya karşısında attığı 2 golle takımını çeyrek finale taşıyan isimlerden biri olurken galibiyet sevincini 'Bozkurt' selam ile kutladı ve Almanya'dan büyük tepki almıştı.

Bunun üzerine UEFA, Merih Demiral hakkında soruşturma başlatmıştı. Demiral'ın ne ceza alacağı henüz belirsizliğini koruyor.

 

 

 

Habere Tepki Ver

4

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading