Alperen Şengün'den LeBron'a karşı müthiş performans

Alperen Şengün'den LeBron'a karşı müthiş performans

Milli basketbolcu Alperen Şengün, 31 sayı, 12 ribaunt, 7 asistle "double-double" yaparak Houston Rockets'ı, LeBron James'in forma giydiği Los Angeles Lakers karşısında 135-119'luk skorla galip getirdi. Jalen Green ve Alperen Şengün, NBA tarihinde bir maçta 30 sayı ve 10 ribaunt üstü performans sergileyen ilk ikili olarak tarihe geçti.

Spor

02.05.2024, 20:50

Milli basketbolcu Alperen Şengün, Houston Rockets'ın Los Angeles Lakers'ı 135-119 mağlup ettiği mücadelede gösterdiği muazzam performansla dikkat çekti. Şengün, 31 sayı, 12 ribaunt, 7 asistle "double-double" yaptı.

Paul Pogba, Kenan Yıldız'dan övgü dolu sözlerle bahsetti! Paul Pogba, Kenan Yıldız'dan övgü dolu sözlerle bahsetti! Haberi Görüntüle

ALPEREN'DEN TARİHİ BAŞARI

Jalen Green ve Alperen Şengün, NBA tarihinde 21 veya daha genç yaşta bir maçta 30 sayı ve 10 ribaunt üstü performans sergileyen ilk ikili olarak tarihe geçti. Genç yeteneklerin bu etkileyici performansı basketbolseverleri heyecanlandırdı.

Namağlup ama mutlu değil! Fırtına, Hatay'dan tatsız dönüyor Namağlup ama mutlu değil! Fırtına, Hatay'dan tatsız dönüyor Haberi Görüntüle

SEZONUN 22. GALİBİYETİ

Houston Rockets, Alperen Şengün liderliğinde Lakers'ı 135-119 mağlup ederek sezonun 22. galibiyetini elde etti. Jalen Green'in 34 sayılık katkısı da galibiyette önemli rol oynadı.

TBF'de başkanlık seçimi rüzgarı! Türkiye Basketbol Federasyonu seçimi sonuçlandı: Yeni başkan kim oldu? TBF'de başkanlık seçimi rüzgarı! Türkiye Basketbol Federasyonu seçimi sonuçlandı: Yeni... Haberi Görüntüle

LAKERS'TAN YANIT GECİKTİ

Lakers cephesinde LeBron James, Anthony Davis ve D'Angelo Russell'ın 23'er sayı kaydetmesine rağmen, Rockets'ın genç yetenekleri karşısında galibiyet elde edilemedi.

Alperen Şengün ve Jalen Green'in etkileyici performansıyla Houston Rockets, sezonun 24. maçını kazanarak güçlü bir çıkış yakaladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading